BORUSSIA DOMINIRALA PA REMIZIRALA S WOLFSBURGOM: / Köln do druge pobjede sezone stigao u 95. minuti

Image
Foto: AFP

Za goste je cijeli susret odigrao Josip Brekalo koji se nakon prvog dijela sezone u redovima Stuttgarta vratio u Wolfsburg

14.1.2018.
20:24
AFP
VOYO logo

U posljednjem susretu 18. kola njemačkog nogometnog prvenstva Borussia Dortmund i Wolfsburg su odigrali bez golova. Borussija je dominirala veći dio utakmice i imala je nekoliko sjajnih prilika, ali nije uspjela zabiti gol.

Borussia pogodila vratnicu

Najbolje prilike za domaćine imali su Alexander Isak, Andrij Jarmolenko i Jadon Sancho. Isak je u posljednjim trenucima prvog dijela pogodio vratnicu, Jarmolenko je u 48. minuti uspio prebaciti prazan gol, dok je Jadon Sancho u 52. minuti pogodio okvir gola. Wolfsburg je svoju priliku tražio iz kontri, a možda i najbolju priliku imao je Max Arnold u 82. minuti, no pucao je pored gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za goste je cijeli susret odigrao Josip Brekalo koji se nakon prvog dijela sezone u redovima Stuttgarta vratio u Wolfsburg.

Köln uspio pobijediti

U prvom nedjeljnom susretu Koln je pobijedio Borussiju Moenchengladbach 2-1 ostvarivši tek drugu pobjedu ove sezone. Junak utakmice bio je Simon Terodde postigavši pobjednički pogodak u petoj minuti sudačke nadoknade. Koln je poveo u 34. minuti preko Frederika Sorensena, izjednačio je Raffael u 69. minuti, a kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika ukazao se Terodde. Konstantin Rausch je ubacio, a 29-godišnji napadač Kolna glavom zabio za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to tek druga pobjeda Kolna ove sezone, a prvu je ostvario u posljednjem kolu prije zimske stanke pobijedivši Wolfsburg 1-0. U prvih 16 kola Koln je upisao samo tri remija i čak 13 poraza.

Koln je i dalje uvjerljivo posljednji. Sada ima devet bodova, osam manje od zone spasa. Na ljestvici vodi Bayern sa 44 boda, RB leipzig je drugi sa 31 bodom, Schalke ima 30, a Borussija Dortmund 29 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo