BORBA ZA FINAL FOUR: / Tomićeva Barcelona mora na popravni u Kuban

Image
21.4.2016.
23:15
VOYO logo

Lokomotiv Kuban, za koji igra i hrvatski reprezentativac Dontaye Draper (4 poena za 31 minutu), uspio je u gostima slaviti nakon produžetka 92:80 (76:76). Rusi su uspjeli izboriti odlučujuću, petu utakmicu za odlazak na Final four, na domaćem terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navarro izvukao produžetak

Barcelona je bila blizu poraza i na isteku 40. minute, ali je Juan Carlos Navarro u svojo 301. euroligaškoj utakmici pogodio težak šut za dva poena dvije sekunde prije kraja. No, igrači Barcelone "raspali" su se u produžetku u kojemu je momčad iz Kubana uvjerljivo slavila.

Navarro je ubacio 19 poena (trice 2-9), Ante Tomić 18 poena, većinu iz slobodnih bacanja (10-12), dok je i igre šutirao 4-10 i imao šest skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Lokomotiva, trojica igrača upisala su 20 i više poena. Najbolji je s 28 koševa bio Anthony Randolph, Victor Claver je dodao 24, dok je Malcom Delaney ubacio 20.

Odlučujuća utakmica u utorak

Peta, odlučujuća utakmica igra se u utorak u Kubanu. Pobjednik tog dvoboja igrat će protiv CSKA u polufinalu Eurolige, dok drugi par na Final fouru čine Perasovićeva Kutxa Laboral i turski Fenerbahče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo