BOMBA U HRVATSKOJ REPREZENTACIJI KOJU ZAISTA NISMO OČEKIVALI: / Vedran Ćorluka vraća se među Vatrene

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ćorluka je obznanio nedavno kako napušta Lokomotiv na kraju sezone

4.5.2021.
22:46
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, otkrio je za ruski Sport 24 kako će dosadašnjeg prvog asistenta izbornika Zlatka Dalića, Ivicu Olića, zamijeniti još jedan legendarni Vatreni, Vedran Ćorluka.

Ćorluka je obznanio nedavno kako napušta Lokomotiv na kraju sezone, a Šuker sada tvrdi da će karijeru nastaviti kao pomoćnik izborniku Daliću i to već na nadolazećem Europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

05.07.2018., Soci, Rusija - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije u kampu u Sociju u sklopu Svjetskog nogometnog prvenstva Rusija 2018. Zlatko Dalic , Vedran Corluka Photo: Igor Kralj/PIXSELL

"Vedran je imao fenomenalnu karijeru u reprezentaciji. Zbog toga smo odlučili da će biti asistent Zlatku Daliću na Europskom prvenstvu. To je naša zajednička odluka. Jako sam sretan što će Vedran biti s ekipom. Siguran sam da će osoba poput njega ujediniti momčad i da će pomoći mladim igračima", rekao je Šuker.

Iako se nagađalo da će Ćorluka možda karijeru nastaviti u moskovskom Dinamu, ovaj 35-godišnji stoper očito je odlučio baciti se u trenerske vode. Pa sretno mu bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo