BOMBA IZ ITALIJE: / Mandžukiću se u spektakularnom transferu vraća slavni suigrač

Image
Foto: AFP
6.5.2019.
11:04
AFP
VOYO logo

Paul Pogba već je igrao za Juventus, od 2012. do 2016. godine.

Francuski veznjak Paul Pogba, trenutno igrač engleskog Manchester Uniteda, mogao bi ovog ljeta promijeniti klub. Talijanska novina La Stampa javlja kako je za Pogbu, koji je prošlog ljeta bio jedan od najvažnijih u francuskoj reprezentaciji koja je osvojila Svjetsko prvenstvo, zainteresiran aktualni talijanski prvak Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogba je već bio igrač Juventusa u razdoblju od 2012. do 2016. godine, kada je prešao u Manchester United za više od 100 milijuna eura, a sada bi ga Talijani rado vratili u svoje redove. Svota s kojom se spekuluira je 80 milijuna eura, što bi za Juve bio izvrstan posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

No, Juve nije jedina momčad koja želi Francuza jer je zanimanje za Pogbu pokazao i španjolski velikan Real Madrid.

Sve ovisi o Pjaniću

Transfer ovisi o budućnosti Juventusovog nogometaša Miralema Pjanića, koji se povezuje s prelaskom u francuski PSG. A ako Pjanić uistinu otiđe u pariški klub, u Juveu svim silama žele dovesti Pogbu kako bi dodatno ojačali snažnu momčad predvođenu fenomenalnim portuigalskim napadačem Cristianom Ronaldom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od ključnih igrača u Juventusu je hrvatski napadač Mario Mandžukić, a ako dođe do transfera on i Ronaldo bi dobili još bolju podršku u sredini terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo