MESSI ILI RONALDO?

BOLT ODGOVORIO NA NAJTEŽE NOGOMETNO PITANJE: ‘On ima nešto više i zbog toga biram njega’

Legendarni atletičar otkrio je tko je njegov favorit

Sada već više od desetljeća vodi se debata oko toga tko je najbolji igrač na svijetu, Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo. Argentinac i Portugalac tijekom svih tih godina ostvarili su takve karijere da je sada pitanje tko je od njih dvojice najveći svih vremena. Legendarni sprinter Usain Bolt poznat je kao veliki nogometni fan.

Čak se nakon atletske karijere okušao u tom spotu. no, nije ostvario neki zapaženi uspjeh. Sada uživa u zasluženoj mirovini te tu i tama da pokoji intervju.  Posljednji u nizu bio je za Gazzettu dello Sport. Jedno od pitanja koje mu je postavljeno je tko je za njega bolji nogometaš, Ronaldo ili Messi.

“Za mene je to teško pitanje jer navijam za Argentinu, ali sam također obožavatelj Cristiana Ronalda i Manchester Uniteda. Mislim da Cristiano ima nešto više od Messija jer se dokazao u Italiji, Španjolskoj i Engleskoj. Zbog toga biram Ronalda”, kazao je Bolt.

 Foto: Profimedia

Prije tri godina u razgovoru za Omnisport biranim je riječima govorio o Argentincu.

“Messi je jako talentiran. Tijekom godina sam čuo puno toga kako je Ronaldo morao puno raditi kako bi došao tu gdje jeste. Ja sam rođen s brzinom i talentom. Baš kao i Messi”, poručio je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr