BOLT ODGOVORIO NA NAJTEŽE NOGOMETNO PITANJE: / 'On ima nešto više i zbog toga biram njega'

Image
Foto: AFP, PEDRO UGARTE
Image
Foto: AFP, PEDRO UGARTE

Legendarni atletičar otkrio je tko je njegov favorit

8.4.2021.
11:58
AFP, PEDRO UGARTE
VOYO logo

Sada već više od desetljeća vodi se debata oko toga tko je najbolji igrač na svijetu, LionelMessi ili CristianoRonaldo. Argentinac i Portugalac tijekom svih tih godina ostvarili su takve karijere da je sada pitanje tko je od njih dvojice najveći svih vremena. Legendarni sprinter Usain Bolt poznat je kao veliki nogometni fan.

Čak se nakon atletske karijere okušao u tom spotu. no, nije ostvario neki zapaženi uspjeh. Sada uživa u zasluženoj mirovini te tu i tama da pokoji intervju. Posljednji u nizu bio je za Gazzettu dello Sport. Jedno od pitanja koje mu je postavljeno je tko je za njega bolji nogometaš, Ronaldo ili Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je to teško pitanje jer navijam za Argentinu, ali sam također obožavatelj Cristiana Ronalda i Manchester Uniteda. Mislim da Cristiano ima nešto više od Messija jer se dokazao u Italiji, Španjolskoj i Engleskoj. Zbog toga biram Ronalda", kazao je Bolt.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

BARCELONA, SPAIN - December 08, 2020: Cristiano Ronaldo (L) of Juventus FC is challenged by Lionel Messi of FC Barcelona during the UEFA Champions League Group G football match between FC Barcelona and Juventus. Juventus FC won 3-0 over FC Barcelona.,Image: 574613081, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

Prije tri godina u razgovoru za Omnisport biranim je riječima govorio o Argentincu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Messi je jako talentiran. Tijekom godina sam čuo puno toga kako je Ronaldo morao puno raditi kako bi došao tu gdje jeste. Ja sam rođen s brzinom i talentom. Baš kao i Messi", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo