BOKSAČKI KRALJ OBJAVIO IME IDUĆEG SUPARNIKA: / Joshua potvrdio kad i gdje ulazi u ring s Velikom bebom

Image
Foto: AFP

Prvak se vraća u ring na mjesto gdje se do sada nije borio

13.2.2019.
17:24
AFP
VOYO logo

Amerikanac Jarrell 'Big Baby' Miller (30) idući je na redu koji će pokušati skinuti Britanca Anthonyja Joshuu (29) s njegova trona i ponijeti naslov novog boksačkog kralja. Naime, aktualni prvak potvrdio je da će naslove u teškoj kategoriji po verzijama WBO, WBA i IBF braniti 1. lipnja. Otkrio je kako će to biti u slavnoj dvorani Madison Square Garden u New Yorku. To će mu ujedno biti prvi put da će se tamo boriti.

Putuje u SAD

"Imao sam čast boriti se u nekim od najboljih sportskih borilišta na svijetu i kod kuće, poput Wembleyja, ali vrijeme je došlo da svoje teškaške titule branim u SAD-u. Veselim se izazovu protiv dobrog boksača. Bit će to uzbudljiva borba. Ne želim ništa prepustiti slučaju i planiram u stilu uništiti Millera", poručio je Joshua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miller je do sada u profesionalnoj karijeri odradio 24 meča. Slavio je u 23 puta, dok je jedna borba završila bez pobjednika. Dvadeset je mečeva pak završio nokautom. Riječ je o boksaču visokom 193 centimetra, dok je mu je na vaga u studenom prošle godine prije borbe protiv Bogdana Dina pokazala 143 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike