BOGDANOVIĆ OPET RASTURIO: / Hrvat odveo Indianu do nove pobjede, Zubac briljirao u debiju za Clipperse

Image
Foto: AFP

Četvorica Hrvata bila su na noćas na parketima najjače košarkaške lige na svijetu

10.2.2019.
8:25
AFP
VOYO logo

Hrvatski košarkaš BojanBogdanović predvodio je Indianu Pacers do pete uzastopne pobjede. Ovaj put svladali su Cleveland Cavalierse sa 105-90, a Bogdanović je za 33 minute na parketu zabio 23 poena te je tom pridodao dvije asistencije i jedan skok. Tako je u posljednjih pet od šest utakmica postigao najmanje 20 koševa i na anjbolji način nadoknadio izostanak Victora Oladipa, koji ne igra zbog ozljede. AnteŽižić je za malo manje od 17 minuta uspio doći do tri koša, jedne asistencije i tri skoka.

Hezonja nemoćan

Nije on, međutim, jedini hrvatski košarkaš koji je zaigrao u noći sa subote na nedjelju. MarioHezonja dobio je 25 minuta u porazu New York Knicksa od Toronta 99-104. Sa sedam poena, dvije asistencije i devet skokova nije mogao pomoći svojoj momčadi da dođe do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjani Zubac

Prvu utkamicu u novom klubu odigrao je Ivica Zubac. LA Clippersi slavili su protiv Bostona 123-112. Zubac je igrao 23 minute te mu je samo jedan skok nedostajao da upiše double-double. Postigao je, naime, 12 poena uz devet skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim utakmicama Washington je bio bolji od Chicaga 134-125, Memphis od New Orleansa 99-90, dok je Oklahoma srušila Houston sa 117-112. Rocketsima nije pomogla niti još jedna vrhunska predstava Hardena. Dao je 42 poena, no nije bio najučinkovitiji na parketu. Tri više dao je Oklahomin Paul George.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljenjdoj utakmici večeri Orlando je slavio protiv Milwaukeeja 103-83, dok je nešto ranije odigran susret Utaha i San Antonija (125-105).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo