BOGDANOVIĆ IGRA SEDMU: / Kakva drama, Wall u posljednjim sekundama zabio tricu za pobjedu Washingtona

Image
13.5.2017.
10:17
VOYO logo

Iako je iz igre gađao skromnih 9/25, John Wall je postao junak pobjede Wizardsa nakon što je pogodio pobjedničku tricu, što je bio njegov 26. koš. U preostalih tri i pol sekunde Celticsi nisu uspjeli doći do novog preokreta, a mogući pobjednički šut promašio je najbolji igrač Bostona Isaiah Thomas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Željeli smo još jednu utakmicu

"Sve što smo željeli bila je još jedna utakmica. I dobili smo je", izjavio je John Wall nakon dvoboja u kojem je, osim 26 koševa, imao i osam asistencija.

Najbolji strijelac Wizardsa bio je Bradley Beal sa 33 koša, dok je Markieff Morris imao 16 poena i 11 skokova. Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović je za 16 minuta u igri postigao četiri koša, uz šut 2/6, od čega 0/3 za tricu, a imao je i četiri skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston su u ovom dvoboju predvodili Isaiah Thomas i Avery Bradley, svaki sa po 27 koševa, dok je Al Horford završio dvoboj sa 20 poena i šest skokova.

Tako je nastavljena tradicija ove serije, u kojoj je momčad koja bila domaćin uvijek izlazila kao pobjednik. To je dobra vijest za Celticse koji će u noći s ponedjeljka na utorak po srednjoeuropskom vremenu (2 sata iza ponoći) biti domaćini u odlučujućoj utakmici. Pobjednik tog dvoboja plasirat će se u konferencijsko finale u kojem čeka aktualni NBA prvak Cleveland, koji je u prva dva kruga sa po 4-0 pomeo Indianu i Toronto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat 6. utakmice polufinala doigravanja Istočne konferencije:

Washington Wizards - Boston Celtics 92:91

(rezultat u seriji je izjednačen na 3-3)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo