BLAGDANSKE MAJSTORIJE: / Ovo je najbolja malonogometna priča regije

Image

Veliki redovi i gužve pred blagajnom, rasprodana dvorana Doma sportova i vrhunski mali nogomet obilježili su četvrtfinalni dan 45. izdanja Kutije šibica.

27.12.2015.
11:42
VOYO logo

Vrhunski mali nogomet, pregršt atraktivnih poteza, lijepi golovi i neizvjesnost, razlog su zašto su četvrtfinalne utakmice Kutije šibica uvijek poseban mamac za publiku i ljubitelje vrhunskog hakla. Već tradicionalno se na Štefanje igraju utakmice četvrtfinala seniorskog dijela turnira, a osam vrhunskih momčadi uvijek za završne dane kutije izvuku najbolje od svog malonogometnog asortimana i podsjete nas zašto se najbolji hakl igra upravo na Kutiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa drugačije nije bilo ni 26.12.2015. u rasprodanoj dvorani dva Doma sportova gdje su svi zaljubljenici u mali nogomet došli na svoje i uživali u malonogometnim potezima. Iako u polufinale mogu ući samo četiri momčadi prema prikazanom na parketima Doma sportova završnicu su zaslužile sve momčadi koje su zaigrale u četvrtfinalu, pokazujući da je hakl i dalje u modi te da Kutija od svake momčadi i svakog pojedinca uvijek izvlači najbolje.

Nedjeljno polufinale

Tako će danas svoj prolaz u finale tražiti dvije vrhunske zagrebačke momčadi, Bing Bang team, i CB Doberman, ali i “gosti” Kutije, odlične momčadi, Amoz Gornja Radgona iz Slovenije i Aso Ponos iz Krapine. Prema do sada viđenom i polufinalni dan donijet će samo najbolje od najboljeg što mali nogomet može ponuditi, a sigurno je da uz vrhunske malonogometaše neće nedostajati ni nezaboravnih poteza koji će publiku dizati na noge. Polako, ali sigurno Kutija šibica dolazi do same završnice još jednom potvrđujući se kao uistinu najbolji malonogometni turnir regije i zato bi bilo šteta propustiti posljednja dva dana omiljenog turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike