BJELICA PROGOVORIO O PONAJBOLJEM IGRAČU MODRIH: / "Bilo bi mi vrlo čudno vidjeti ga opet u Dinamu"

Image
Foto: PIXSELL

U Dinamu su se pomirili da ga neće moći zadržati

28.6.2019.
22:43
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni prvak zagrebački Dinamo nalazi se na pripremama za novu sezonu u Sloveniji. Nakon izvrsne prošle, i u sljedećoj sezoni Modri žele ostvariti dobre rezultate, a uoči početka natjecanja svoja razmišljanja za Novu TV je iznio trener Nenad Bjelica.

Prvu utakmicu na pripremama momčad Dinama odigrala je s poljskom Cracovijom i izgubila 0:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PORAZ DINAMA U PRVOJ UTAKMICI NA PRIPREMAMA: /

Cracovia golom na početku utakmice porazila Modre

Image
PORAZ DINAMA U PRVOJ UTAKMICI NA PRIPREMAMA: /

Cracovia golom na početku utakmice porazila Modre

"Zadovoljan sam i s jučerašnjim utakmicom, ali i sa svime što smo do sada napravili na pripremama. Priključili su nam se reprezentativci, s njima smo jučer i danas odradili već četiri treninga tako da sve prolazi u najboljem redu. Imamo samo mali problem s Theophileom i Pintom, koji je jučer dobio udarac u mišić. Ali uglavnom su igrači odradili cijeli dio priprema tako da možemo biti zadovoljni", izjavio je Bjelica.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nenad Bjelica

Nakon što je Dinamo prošle sezone prezimio u Europskoj ligi, na Maksimiru priželjkuju ulazak u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi to želimo, u svakom slučaju, to je naš cilj. Vjerujem da imamo dovoljno kvalitete da to ostvarimo. Dat ćemo sve od sebe da to ostvarimo. Vidjet ćemo, idemo utakmicu po utakmicu pa dokle stignemo. To je cilj, ali ne bi bilo razočaranje. Treba uvijek gledati prema naprijed, tako smo napravili i prošle godine, kada smo onako nespretno ispali od Young Boysa. Fokusirali smo se na ono što je bilo ispred nas i odigrali smo sezonu iz snova", rekao je strateg Modrih.

Image
Image

Dani Olmo.

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Gotovo je sigurno da u sljedeću sezonu dinamo neće ući sa svojim ponajboljim nogometašem Danijem Olmom koji je na meti brojnih bogatih inozemnih klubova. Olmo se trenutno nalazi na Europskom prvenstvu za igrače mlađe od 21 godine, gdje će sa Španjolskom igrati finale, a na turniru je bio jedan od najboljih igrača Furije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je očekivati da nakon igara koje je prikazivao ove sezone u Dinamu i nakon partija na Euru neće doći do te ponude koju Dinamo očekuje. On je sada na vrhuncu forme, stvarno je odigrao kvalitetnu sezonu, a ovo što je odigrao na Euru u dresu španjolske reprezentacije samo mu je točka na i. Stoga bi bilo vrlo čudno vidjeti ga opet u Dinamu. Ali kažem, mora doći dobra ponuda koja će zadovoljavati naše ambicije. Ako se to dogodi, otići će, a ako ne, ostat će u Dinamu", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo