BJELICA O TOME HOĆE LI POSTATI IZBORNIK VATRENIH: / 'Vjerojatno će se to jednog dana dogoditi...'

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Po medijima se upravo Bjelica spominje kao Dalićev nasljednik

4.11.2019.
17:00
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Trener Dinama,aktualnog hrvatskog prvaka i prvoplasirane momčadi HNL-a, Nenad Bjelica već dugo ima reputaciju jednog od najboljih hrvatskog trenera i spominje ga se kao potenijalnotg nasljednika izbornika Vatrenih Zlatka Dalića.

Bjelica je s Dinamom ove sezone ušao u Ligu prvaka gdje nekon tri ko0la zauzima drugu poziciju u skupini C i vrlo je blizu prezimljavanja u najelitnijem klupskom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U životu sve dolazi spontano...'

Upravo se njega smatra najzaslužnijim za dobre igre Modrih u Europi, a u novom razgovoru Bjelica se osvrnuo na mogućnost preuzimanja reprezentacije.

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Nenad Bjelica

"Ako ću biti iskren, meni je svakodnevni rad s momčadi vrh vrhova. Kad bih došao u priliku biti izbornik, ne znam kako bi se osjećao. Možda bih se i u toj koži dobro osjećao, međutim, ja uvijek kažem da u životu sve dolazi spontano. Ne želim ništa forsirati niti donositi odluke preko koljena", rekao je za Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki ponos

Po medijima se upravo on spominje kao Dalićev nasljednik.

"Hoće li me ljudi iz HNS-a htjeti u određenom trenutku i hoću li ja u tom trenutku biti slobodan na tržištu ili ne, ne znam, ali svakom hrvatskom treneru san je biti izbornik reprezentacije. Vjerojatno će se to jednog dana dogoditi, ali stvarno mi je teško procijeniti kad će to biti. Što god, činjenica da me se spominje u tom kontekstu ispunjava me velikim ponosom", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo