GOSTOVAO U PODCASTU

BJELICA GOVORIO O BORBI S DINAMOM I PREUZIMANJU VATRENIH: ‘Vjerujem da će Osijek biti prvak u sljedeće 2 godine, a svakome je san biti izbornik’

Bjelica je prije Osijeka sjedio na klupi aktualnog hrvatskog prvaka, zagrebačkog Dinama

Trener Osijeka Nenad Bjelica gostovao je u podcastu HNTV-a u kojemu je progovorio o brojnim temama.

PETKOVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE PROPAO NJEGOV TRANSFER U HAJDUK: ‘Kako da najblaže ispričam tu priču….’

Bjelica je prije dolaska u Osijek vodio aktualnog hrvatskog pvaka Dinamo, s kojim je nakon prvog dijela sezone bodovno izjednačen na vrhu tablice, s tim da Modri imaju dvije utakmice manje.

“Kad samo moja ekipa i ja preuzeli Osijek, on je imao jedan bod, a sada dijelimo prvo mjesto s Dinamom. Nije nam bilo potrebno 30, nego 13 utakmica i nadam se da, ako ovako nastavimo, da možemo biti na vrhu ili pri vrhu. Vjerujem da će Osijek biti prvak u sljedeće dvije godine koliko mi traje ugovor, Ne želim obećavati, ali u to vjerujem”, rekao je Bjelica.

‘To mi je čast’

Trener Osijeka osvrnuo se i na poziciju hrvatskog izbornika, za koju je jedan od potencijalnih kandidata kada Zlatko Dalić odstupi s dužnosti.

“Svakome je san biti izbornik reprezentacije svoje zemlje. Ne znam hoću li ikada dobiti takav poziv i čast mi je što me se uopće spominje u tom kontekstu. Takav posao otvara ti vrata velikih inozemnih klubova, pa zašto ne? Želim doći do najjačih europskih liga, mislim da sam kapacitet za to”, poručio je.

Povratak na Net.hr