BIZARNO DA NE MOŽE BIZARNIJE: / U tri utakmice postignuto - 70 golova!

Image
Foto: AFP, Ilustracija

Estonski ljubitelji nogometa imali su ovog vikenda priliku uživati u rijetko viđenom festivalu golova jer je na samo tri utakmice prvog kola nacionalnog kupa postignuto nevjerojatnih - 70 pogodaka.

15.6.2015.
22:10
AFP, Ilustracija
VOYO logo

Više od polovice viđeno je u Tallinu gdje je prvoligaš Infonet slavio protiv amatera iz Virtsua s čak 36:0. U prvom poluvremenu su domaćini zabili 13 golova, a u drugom, kada su se jadni amateri iz Virtsua očito umorili - još 23. U strijelce se upisalo čak 11 igrača Infoneta, a branič Trevor Elhi će tu utakmicu pamtiti cijeli život jer je zabio čak 10 zgoditaka.

Ni blizu rekorda

Nimalo dosadno nije bilo niti u susretima Kuressaare - Rapla Lokomotiv (20:0), te Trans Narva - Eestimaa Kasakad (14:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati iz Estonije nisu ni blizu svjetkom rekordu u broju postignutih pogodaka u službenim utakmicama, koji vjerojatno nikad neće biti oboren. Naime, 2002. u prvenstvu Madagaskara AS Adema je pobijedio klub Stade Olympique l'Emyrne s čak 149:0. Svih 149 zgoditaka bili su zapravo autogolovi jer su igrači L'Emyrnea na taj način protestirali zbog prijašnjih odluka sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo