BIZARNA SITUACIJA NA STARTU UTRKE: / Kišni uvjeti natjerali ogranizatore na neobičan potez

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Neobičnom potezu svjedočili su fanovi motosporta.

9.4.2018.
9:57
Screenshot
VOYO logo

Veliku nagradu Argentine obilježila je dosta bizarna situacija na samom startu utrke. Naime, kišni uvjeti primorali su motoriste na prilagodbu . Jedino je Australac Jacka Milleraon dan ranije u kvalifikacijama riskirao i ostao na gumama za suho te je izborio najbolju startnu poziciju. Njegov je tim također predvidio da na dan utrke neće biti kiše i da će se staza sušiti. Tako se i dogodilo.

Kako je bilo izvjesno da bi on slavio jer bi svi nakon prvog kruga morali u boks, organizatori su odnijeli prilično čudnu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgodili su početak utrke kako bi svi prilagodili motore. No, na kraju su morali osigurati malu prednost Milleru te su ostale vozače stavili nekoliko desetaka metara iza njega. Ipak nije uspio doći do pobjede te je utrku okončao na četvrtom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolcu Marquezu pak nekoliko trenutaka prije početka utrke ugasio se motor pa ga je upalio na guranje što je naišlo na negodovanje ostalih. Ubrzo ga je stigla kazna jer je morao proći kroz boks. Dodatnu kontroverzu prouzročio je kada je izbacio Valentina Rossija sa staze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo