KOJA ZAVRZLAMA

BIZARAN INCIDENT OBILJEŽIO ZAVRŠNICU PRVENSTVA HRVATSKE: Jug prvo odbio igrati utakmicu protiv Solarisa, a onda se vratio i potopio ih

Jug AO će u finalu igrati protiv zagrebačke Mladosti koja je ranije sa 2-0 u pobjedama u polufinalu svladala splitski Jadran.

Vaterpolisti Juga AO plasirali su se u finale doigravanja prvenstva Hrvatske, oni su u jedinom polufinalnom dvoboju protiv Solarisa kao domaćini slavili sa 14-7 (5-1, 3-4, 3-1, 3-1).

Četiri pogotka za Jug postigao je Alexandros Papanastasiou, tri je dodao Loren Fatović, a po dva Danil Merkulov i Paulo Obradović, dok je Jerko Penava bio jedini dvostruki strijelac za Solaris.

Jug AO će u finalu igrati protiv zagrebačke Mladosti koja je ranije sa 2-0 u pobjedama u polufinalu svladala splitski Jadran.

Grgo Jelavic/PIXSELL

Međutim, ovu je utakmicu obilježio pomalo bizaran incident. Naime, Jug je uoči utakmice odbio igrati protiv Solarisa jer se njihovi igrači nisu testirali na koronu. Utakmica je trebala početi u 18 sati, igrači su bili u bazenu, ali kada je ogled trebao započeti, igrači Juga ostali su iza gola.

Utakmica je prvo prekinuta, a onda je nastala prepirka. Šibenčani se isprva nisu htjeli testirati jer im test nije bio najavljen niti je itko tražio to od njih, ali na kraju su popustili i obavili brzi test te je utakmica nastavljena u 20:30.

Povratak na Net.hr