BIVŠI VATRENI PRIJETI ŠUKERU I DRUŠTVU: / Legenda najavila pohod na čelno mjesto HNS-a

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Bivši hrvatski reprezentativac Dario Šimić devet je godina proveo igrajući za Inter i Milan.

19.9.2017.
15:45
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

S obzirom da je Nikola Kalinić nedavno prešao u redove Rossonera pojačan je interes talijanskih novinara za Vatrene koji su igrali u Italiji.

U razgovoru za Gazzettu dello Sport Šimić se prisjetio vremena kad je on igrao u Milanu, dok je hrvatskoj javnosti posebno zanimljiva činjenica da je istaknuo kako se u budućnosti planira kandidirati za šefa HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjećam se svega što se događalo od prvog do psljednjeg dana dok sam igrao za Milan. Uvijek sam se smijao i nikada nisam bio umoran. Bila je to spektakularna skupina igrača i izrazito ujedinjena", poručio je Šimić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče aktualne momčadi rekao kako smatra da je danas teže izgraditi pobjedničku momčad jer klub ne može dovesti najbolje igrače.

"Ne vidim ih kao prvake, ali mislim da mogu izboriti Ligu prvaka. Opet je dobra atmosfera u klubu iako se puno toga promijenilo u posljednjih nekoliko mjeseci. Želim im puno pobjeda", kazao je pa se osvrnuo na Kalinića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova kupovina je izvrstan potez kluba. Odlično se kreće po terenu, a kao bivšeg braniča podsjeća me na Inzaghija", kazao je Šimić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Progovorio je potom o svom angažmanu u hrvatskom nogometu, Nogometnom sindikatu i budućim planovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači nisu imali nikakvu zaštitu, a mnogi od njih nisu mogli ni platiti prijevoz na trening. Prije šest godina osnovao sam nogometni sindikat. Također, studirao sam sportski menadžment i u budućnosti bih se mogao kandidirati za predsjednika Saveza", završio je.

Sljedeći izbori za čelnika HNS-a trebali bi biti u proljeće 2018. pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li Šimić biti protukandidat Davoru Šukeru, ukoliko se on opet kandidira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo