BIVŠI TRENER HAJDUKA OSTAVIO ENGLEZE U ČUDU: / Njegova izjava glasno odjeknula Otokom

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Rasističke ispade u Sofiji na nacionalnom stadionu Vasil Levski nije primijetio

15.10.2019.
9:47
Screenshot
VOYO logo

Engleska je u ponedjeljak navečer s uvjerljivih 6:0 (4-0) u Sofiji deklasirala Bugarsku i tako se izdvojila na vrhu ljestvice skupine A za odlazak na Euro iduće godine. Pogotke su postigli Rashford (7), Barkley (20,32), Sterling (45+3, 69) i Kane (85).

Image
RASIZAM JE BIO SAMO POČETAK: /

Bugarski novinar prekinuo presicu engleskog izbornika, kamerman ga vrijeđao

Utakmica, je sudio hrvatski sudac Ivan Bebek te ju je dva puta prekidao zbog rasističkih ispada domaćih navijača i vrijeđanja engleskih nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je to komentarom popratio bugarski izbornik i nekadašnji trener Hajduka KrasimirBalakov. Svojim izjavama izazvao je čuđenje na Otoku.

Ništa nije čuo

"Nisam čuo rasističke uvrede o kojima pričate. Vidio sam da je sudac prekidao utakmicu. Moram istaknuti i da su engleski navijači vrijeđali naše, a vikali su i za vrijeme naše himne", rekao je Krasimir Balakov, bivši trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U drugom su na neprihvatljiv način vrijeđali naše navijače. Da budem iskren, nikad prije nam se ovo nije dogodilo. Problem je nastao zbog dolaska Engleske. Posljednja tri tjedna ljudi su pričali o svemu, samo ne o nogometu. To nije prikladna atmosfera za pripremu utakmice. Ako se pokaže da je stvarno bilo takvih uzvika, unaprijed se ispričavam. Takve stvari se nikada ranije nisu dogodile na našim utakmicama“, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo