REAKCIJE NA SMRT LEGENDE

BIVŠI SUIGRAČI I PRIJATELJI OPRAŠTAJU SE OD SARAČEVIĆA: Kajba potpuno shrvan – ‘Tebi prijatelju mir i spokoj, a oni neka gore u paklu’

Preminuo je nakon što nije uspio pokušaj oživljavanja

Legenda hrvatskog rukometa i trener Podravka Vegete Zlatan Saračević (59) umro je u bolnici u Koprivnici nakon što mu je pozlilo poslije utakmice protiv Lokomotive.

SARAČEVIĆEVA ANEGDOTA IZ ATLANTE ’96.: ‘Svaki dan sam se spuštao u parkić na ljuljačku. Dođem, a kad tamo zauzeta’

Jedan od najboljih hrvatskih rukometaša svih vremena i ugledni rukometni trener umro je nakon što je njegova ekipa u derbiju hrvatskog prvenstva u Koprivnici pobijedila Lokomotivu sa 32-29 i napravila veliki korak prema novom naslovu prvakinja.

Saračević se radovao pobjedi svojih igračica, no nakon utakmice mu je pozlilo nakon čega je hitno prevezen u koprivničku bolnicu. Kako prenosi Podravski list, Saračević je nakon utakmice vozio kući trenericu vratarki Barbaru Stančin. Na semaforu mu je pozlilo te je Barbara odmah pozvala Hitnu pomoć.

Nažalost, liječnici ga nisu uspjeli spasiti i Saračević je preminuo nakon što nije uspio pokušaj oživljavanja.

Brojne njegove prijatelje i nekadašnje suigrače teško je pogodila ova vijest.

Reakcije

“Nemam riječi da opišem bol koju osjećam kada ode ovakav prijatelj, čovjek i dobričina. Samo se nadam da će Ti koji su doveli do ovoga jednoga dana u dubini svoje posrane duše shvatiti da ima nečega u dobroti i poštenju!! Tebi mogu slobodno reći nezamjenjivi prijatelju, mir i spokoj tamo gore, a ovim ostalima neka gore u paklu. Volim te”, napisao je Damir Kajba na svom Instagramu.

“Počivaj u miru, moj prijatelju, cimeru, treneru”, napisao je Igor Vori.

“Prijatelj moj, hvala ti za svako privedeno vrijeme sa mnom. Počivaj u miru”, napisao je Slavko Goluža.

“Gospodin, prijatelj, čovjek. Teško mi je zamisliti da te više nema. Počivaj u miru”, napisao je pak Zlatko Horvat.

Povratak na Net.hr