BIVŠI REALOVAC PRONAŠAO BIZARAN RAZLOG ZA GOLGETERSKU SUŠU: / 'To me posebno znalo naljutiti'

Image
Foto: Screenshot

U deset prvenstvenih nastupa ove sezone dao je pet pogodaka.

6.11.2018.
11:03
Screenshot
VOYO logo

Španjolski napadač u redovima Chelseaja Alvaro Morata vratio se u golgetersku formu što je potvrdio s dva pogotka Crystal Palaceu u posljednjoj utakmici. Dosta se bivši Realovac mučio u novoj sredini, a pronašao i razloge tomu.

"Ponekad ljudi pomisle da sam namjerno promašio, ali u ligi ima zaista jako dobrih vratara i braniča. Jako je teško zabiti pored njih. Lani sam samo glavom mogao zabiti, a ove sezone golove postižem na razne načine. Najvažnije mi je da sam mentalno napokon OK", kazao je Morata, čije riječi prenosi The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponekad mene okrivljuju za poraze momčad, ali to mi nije bitno. Postojala su razdoblja kad bi bio ljut zbog kiše. Kad bih promašio krivnju bih predbacio na previše mokar travnjak", otkrio je Španjolac.

Težak period

"Bila je to samo izlika, a to nije dobro. Svako ima loš period u životu. Najbitnije je pronaći ravnotežu. Sada je imam i jako sam sretan. Samo moja supruga zna koliko mi prošla godina bila teška. U posljednjim mjesecima sezone skroz sam potonuo. Kada dosegnete dno jedino što možete napraviti je vratiti se", rekao je Morata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog loše forme ostao je bez nastupa na smotri najboljih u Rusiji. U novu sezonu Chelsea je ušao s novim trenerom. Maurizio Sarri stigao je umjesto Antonija Contea i vratio klub u utrku za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslije Božića stvari se mijenjaju. Ako ste u top tri onda imate priliku boriti se za naslov", smatra.

Morata je proteklog vikenda imao priliku postići hat-trick, ali na kraju nije uspio. Kao razlog je naveo da je kriv jer je previše razmišljao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno sam propatio u prošlosti tako da sam morao tamo zabiti. Mislim da sam promašio jer mi je samo to bilo u glavi. Da nisam razmišljao vjerojatno bih zabio. Ova liga ima najbolje napadače na svijetu i jako je teška", ustvrdio je za kraj.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo