LJUBIMAC NAVIJAČA

BIVŠI NAPADAČ VATRENIH DEMANTIRAO: Ne vraćam se u reprezentaciju, a HNS mi nije platio ni lipe!

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva kojeg su mnogi prizivali u novom sazivu kod izbornika Ante Čačića, odlučno je za Večernji list  demantirao svoj povratak među Vatrene.

“Oprostio sam se od hrvatske reprezentacije nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu i to je za mene završena priča. Vrijeme je za mlađe igrače”, kazao je Eduardo koji nakon povratka iz brazilskog Flamenga ima vrlo uspješnu sezonu u Šahtaru.

Eduardo najefikasniji od hrvatskih napadača

Štoviše, Eduardo je trenutano najefikasniji od svih hrvatskih napadača, ove sezone zabio je četiri gola, pa je logično pitanje razmišlja li o povratku. Priča se zakuhala nakon utakmice Reala i Šahtara, kad je pristojni Eduardo jedini dao izjavu hrvatskim novinarima, dok su Srna, Modrić i Kovačić samo prošli kroz miks-zonu.

“Samo sam rekao da poziv ne ovisi o meni, ali čudim se kako je interpretirana ta izjava koju sam dao ‘u prolazu’. Sve je postalo ozbiljno i red je da raščistimo tu situaciju. A da Hrvatska nije podbacila protiv Azerbajdžana i Norveške, nitko me se ne bi ni sjetio”, dodao je Dudu, ljubimac hrvatskih navijača.

HNS mu jedinom nije uplatio premije

Eduardo, koji je nepravomoćno dobio parnicu protiv Dinamovog izvršnog predsjednika Zdravka Mamića zbog lihvarskog ugovora o financiranju, otkrio je kako mu Hrvatski nogometni savez od 2011. godine nije uplatio premije za nastup za reprezentaciju.

“Bila mi je čast igrati za Hrvatsku, ali ovo moram reći. Jedini sam igrač kojemu HNS nije ispaltio premije za dva kvalifikacijska ciklusa. Nisu platili ni lipu!”, požalio se Eduardo kojem je zbog spora s Mamićem blokiran račun u Hrvatskoj.

“To nije problem, donio sam im potvrdu, mogu mi platiti u Ukrajini  ili Švicarskoj”, dodao je Eduardo.

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr