BIVŠI IZBORNIK SPREMAN ZA NOVI IZAZOV: / Škotski prvoligaš zamjera mu neodstatak iskustva

Image
Foto: Pixsell, Dino Stanin

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac u potrazi je za poslom. Kako piše Daily Record, Štimac je zainteresiran preuzeti momčad škotskog prvoligaša Dundee Uniteda.

30.9.2015.
14:57
Pixsell, Dino Stanin
VOYO logo

Nakon što prošle sezone nije uspio spasiti Zadar od ispadanja, Štimac je bez posla. U Dundeeju bi ga također dočekala teška borba za ostanak, jer je ta momčad pretposljednja na ljestvici, sa samo jednom pobjedom i dva remija u devet utakmica. Nakon poraza u prošlom kolu na gostovanju kod St. Johnstonea, otkaz je dobio Jackie McNamara.

Bio je u kombinacijama za Videoton i Sarajevo

Dundee United htio je dovesti irskog izbornika Michaela O'Neila, no on nije želi napustiti klupu reprezentacije kojoj je izgledan plasmna na Europsko prvenstvo sljedeće godine u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škoti tvrde kako Štimac nije ozbiljan kandidat "jer mu nedostaje iskustva". No, to nije bio problem kad je preuzimao hrvatsku reprezentaciju... Bivši izbornik, koji je u karijeri vodio Hajduk, Cibaliju, Zagreb i Hrvatsku, spominjao se i u kombinacijama s mađarskim Videotonom i Sarajevom, ali od tog posla nije bilo ništa. Inače, Štimac ima igračkog iskustva na Otoku, igrao je za Derby County i West Ham.

Dundee United sad cilja na trenera Invernessa Johna Hughesa, ali tko zna, ako se taj posao izjalovi, možda Štimac dođe "na štih"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo