TENISKI STRUČNJAK TEŠKO OPTUŽIO GORANA IVANIŠEVIĆA: / 'Zbog njega sam morao prekinuti suradnju s Đokovićem'

Image
Foto: Profimedia

Dolaskom Hrvata nastupile su promjene

26.9.2020.
19:06
Profimedia
VOYO logo

Stručnjak za tenisku statistiku i analitiku Craig O'Shannessy otkrio je u razgovori za DAZN zašto je prekinuo suradnju s prvim svjetskim reketom Novakom Đokovićem. Pritom je uperio prst u legendarnog hrvatskog tenisača.

"Bile su to divne tri godine! S Novakom sam radio analize prije i poslije meča. Najbližu suradnju sam imao s Marjanom Vajdom, nas dvojica smo uvijek raspravljali što bi trebalo pokazati Đokoviću, u vidu podataka ili videa. Bila je to luda vožnja! Prije svega zato što je Novak u to vrijeme imao velikih problema, prvo s ozljedom lakta tijekom 2017, pa je onda uslijedio i težak povratak 2018. Ali se tada uspio katapultirati do kraja godine s 22. na prvu poziciju, a iduće sezone je odigrao pakleno. Bilo je uspona i padova, ali je sve u svemu bilo zabavno”, rekao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razlog mog odlaska je Goran Ivanišević koji je došao, da tako kažem, kao novi glavni trener. On ima mnogo manje iskustva s analitikom i možda joj ne vjeruje toliko. Na kraju, nije mu ni trebala. Ali, on je šef parade i ja to moram da poštujem”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo