NEŠTO SE KUHA

BIVŠI DINAMOVCI SELE U ISTI KLUB: Heroji iz Rusije na korak do transfera, igrat će u jednoj od najjačih liga u Europi

Lazio i Juventus rješavaju se viškova

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj (31) karijeru će nastaviti u talijanskom prvoligašu Genoi s kojom bi trebao potpisati trogodišnji ugovor, objavili su talijanski mediji.

GOTOVO NEVJEROJATAN SCENARIJ ZA ZABORAVLJENOG VATRENOG: Pirlo ima opaki plan za Marka Pjacu, ali problem je uprava

Badelj igra u Italiji od 2014. godine, kada je stigao u Fiorentinu iz njemačkog HSV-a. Nakon četiri godine u Fiorentini u ljeto 2018. prešao je u Lazio s kojim je potpisao ugovor na četiri godine.

U Laziju je odigrao jednu sezonu u kojoj imao skromnu minutažu, pa se je prošle sezone vratio na jednogodišnju posudbu u Fiorentinu. No, klub iz Firenze odbio je otkupiti njegov ugovor, a Lazio je pronašao novog kupca. U igru je ušla Genoa s kojom bi Badelj trebao potpisati trogodišnji ugovor.

 Foto: YURI CORTEZ/AFP

U međuvremenu, stigla je vijest da bi mu se tamo lako mogao priključiti Marko Pjaca. Calciomercato tvrdi da ga taj klub želi dovesti iz Juventusa te da su svjesni interesa Verone, Parme i Crotonea. Međutim, nadaju se da su u prednosti zbog izvrsnih odnosa s talijanskim prvakom s kojim godinama uspješno surađuju po pitnjima transfera. Genoa bi navodno Pjacu prvo željela dovesti na posudbu, a onda bi na kraju sezone odlučili o tome hoće li ga otkupiti.

Povratak na Net.hr