BIVŠI DINAMOVAC ZAGOLICAO MAŠTU FANOVA: / 'Znam do kada sigurno ostajem, a poslije ćemo vidjeti'

Image
Foto: AFP

Stoper se nalazi na posudbi u Celticu.

15.1.2019.
19:27
AFP
VOYO logo

Hrvatski branič Filip Benković ljetos je napustio Dinamo i potpisao za Leicester City. Međutim engleski klub odlučio ga je poslati u škotski Celtic na posudbu što se pokazalo kao pun pogodak. Benković je svojim nastupima kupio srca navijača, koji bi ga željeli vidjeti u omiljenom dresu i nakon isteka posudbe. No, to, kako se čini, neće biti slučaj.

"Ovdje napredujem iz dana u dan i radim na svim aspektima moje igre što je ključno ukoliko želim igrati na najvišoj razini. Osjećam se dobro u klubu i mislim da radim dobar posao. Kasnije u karijeri, kada pogledam natrag, želim reći da sam odradio dobar posao u Celticu. Želim znati da sam dao sve od sebe i bio skroman tijekom boravka u Škotskoj", rekao je branič za škotski Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sprema se za Premier ligu

"Ovo će me pripremiti na život u Premier ligi. Iskustvo je jako važno za sve igrače jer se onda lakše nositi s nekim situacijama. Međutim, mislim da je težak rad najbitniji i da se bez njega ništa ne može postići. Treba puno raditi jer je po meni Premier liga najbolja na svijetu", poručio je.

Image
Image

"Ovdje u Celitu igram pod pritiskom, što je dobro. To je za mene normalno jer sam i u Hrvatskoj igrao u sličnoj situaciji. Volim igrati pod pritiskom. To je pozitivno", istaknuo je. Potom je progovorio o budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prema posljednjim informacijama koje sam dobio iz Leicestera ostajem u Celticu do kraja sezone. Uživam i samo sam fokusiran na to. Na kraju sezone ćemo razgovarati i vidjeti što je najbolje", poručio je Benković i zagolicao maštu Celticovih fanova, koji žele njegov ostanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo