NEKOLIKO SATI UOČI EUROPREMIJERE HAJDUK OBJAVIO VELIKU VIJEST: / Na Poljud došao bivši dinamovac

Image
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk

Veliko pojačanje za novu sezonu stiglo u Hajduk

18.7.2019.
15:33
Robert Matić / HNK Hajduk
VOYO logo

Hrvatski nogometaš David Čolina napustio je francuski Monaco i potpisao za hrvatskog prvoligaša Hajduk, službeno je potvrdio splitski klub.

Čolina je s Hajdukom potpisao ugovor do 30. lipnja 2023. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O dolasku Čoline piše se već dugo, a posebno je na sebe pozornost privukao jer je bivši igrač zagrebačkog Dinama koji je za milijun i 300 tisuća eura otišao u Monaco, s kojim je igrao juniorsku Ligu prvaka, a nastupao je i za sve selekcije hrvatske mlade reprezentacije do U19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DINAMOVE GORE LIST SLETIO U SPLIT: /

Mladi reprezentativac uskoro potpisuje ugovor s Hajdukom

Image
DINAMOVE GORE LIST SLETIO U SPLIT: /

Mladi reprezentativac uskoro potpisuje ugovor s Hajdukom

S obzirom na lijep rezime, Čolina bi trebao biti istinsko pojačanje za Hajduk, a za poziciju na lijevom boku borit će se s još jednim mladićem – Ivanom Dolčekom koji je također u ovom prijelaznom roku stigao u Hajduk.

"Dolaskom Davida i prethodno Ivana Dolčeka dugoročno smo riješili pitanje lijevog bočnog. Čolina je jedan od najtalentiranijih igrača na toj poziciji u Hrvatskoj i igrač je kojeg trener jako dobro poznaje. S njim imamo dugoročne planove, mlade je i trebat će mu malo vremena da se privikne, ali nemamo potrebe žuriti. Radi se o igraču koji je 2000. godište i u ovom trenutku možemo reći da smo u odnosu na druge klubove u Hrvatskoj najbolje pokriveni na toj poziciji", izjavio je sportski direktor Hajduka za službenu stranicu kluba s Poljuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidim mogućnost napretka"

Čolina također nije skrivao sreću zbog transfera.

"Sretan sam i zadovoljan jer su u Hajduku prepoznali moj potencijal, a ja se nadam da ću ga u potpunosti ispuniti i ostvariti očekivanja. Došao sam ovdje jer sam vidio mogućnost napretka i razvoj u radu s mladim igračima i to mi je bilo izuzetno bitno. Nadam se da ću zahvaljujući svom radu i angažmanu na treninzima dobiti priliku zaigrati i pokazati ljudima u Klubu i navijačima zašto sam doveden. Naravno, želja je što prije istrčati na travnjak i zaigrati pred punim tribinama Poljuda", poručio je novi nogometaš kluba iz Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo