ČAČIĆEV POMOĆNIK SAVJETUJE DALIĆA: / 'Badelj je strahovito bitan, a jedan Vatreni mu je najsličniji'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ante Miše, donedavni pomoćnik bivšeg izbornika Ante Čačića, osvrnuo se na predstojeće utakmice Hrvatske i Grčke u dodatnim kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

7.11.2017.
11:23
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

"Hrvatska je, naravno, favorit u doigravanju s Grcima. Ali neće biti lako. Izabranici Michaela Skibbea su u kvalifikacijskoj skupini izgubili tek jednom, u Pireju od Belgijanaca 1:2. Nisu to ekstra-klase, još manje su tobožnji marginalci. Tradicionalno čvrsti, organizirani, tvrdi, razmješteni po velikim europskim klubovima, navikli na utakmice poput ovih što slijede", kazao je Miše u razgovoru za službenu stranicu Prve HNL.

"Oni će se pretežito braniti, bacati na glavu. Takav pristup mora krasiti i Vatrene: dati barem 100 posto i demonstrirati tehničku premoć", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmice će zbog ozljede bedrenog mišića lijeve noge u nedjeljnom ligaškom ogledu protiv Rome propustiti Milan Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šteta što ga neće biti. Strahovito je bitan jer savršeno zna kada gdje biti i što napraviti. Zamjena? Smatram da mu je Filip Bradarić najsličniji", zaključio je Miše.

Prvi ogled na rasporedu je u četvrtak u 20:445 na Maksimiru, dok je uzvrat tri dana kasnije na stadionu Georgios Karaiskakis u Pireju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo