REAKCIJE TRENERA

BIŠĆAN NE KRIJE ODUŠEVLJENJE: ‘Pokazali smo da imamo muda do poda’

Trener Rudeša Igor Bišćan osvrnuo na utakmicu Hrvatskog kupa protiv Rijeke.

Njegova momčad gubila je na poluvremenu s 3:0, no u nastavku su uspjeli doći do izjednačenja te odvesti utakmicu u produžetke.

SENZACIONALNA UTAKMICA! Rudeš gubio 0-3 pa izjednačio iz tri penala, Riječani se spasili u produžetku

Neki su se odmah sjetili kultnog finala Lige prvaka iz 2005. kada je Bišćanov Liverpool prošao slično protiv Milana, ali su Englezi na kraju za razliku od Rudeša stigli do pobjede nakon raspucavanja s bijele točke.

JUNAK RUDEŠA U NEVJERICI: ‘Ovo nikada u životu nisam vidio. Očito je bio moj dan’

“Pokazali smo da imamo muda do poda, a sve je ukazivalo na težak poraz. Ne bih ovo uspoređivao s finalom Lige prvaka 2005. To je bilo drugo vrijeme. Nisam iznenađen ovim rezultatom jer sam znao da moja ekipa ima karakter. Po dolasku u klub vidio sam da imaju srce. Nije pošteno da svi u Rudešu pričaju samo o meni. Nije to u redu prema dečkima koji izgaraju na terenu”, izjavio je Bišćan poslije utakmice, prenose 24 sata.

Slovenac ljut

Dodao je da je išlo dok su njegovi igrači imali snage, ali su ‘na kraju izdahnuli’.

“Kek ima svoju vojsku, a ja svoju. Dok je bilo baruta bilo je dobro. Potrošili smo se fizički. Ovo će ostaviti traga već protiv Solina”, završio je.

Matjaž Kek očekivano nijebio  oduševljen nakon utakmice.

“Uza sav cirkus s penalima, ne smijemo si ovo dozvoliti. Previše smo energije potrošili, a izgubili smo i Mišića i Bradarića za Lokomotivu”.

Povratak na Net.hr