BIŠĆAN NAPOKON OBJAVIO DOBRE VIJESTI ZA SVE NAVIJAČE: / 'Ova utakmica mogla bi se pamtiti'

Image
Foto: Screenshot

Ove je sezone imao dosta problema u slaganju momčadi

28.8.2019.
17:43
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Rijeke će u četvrtak od 20 sati na svom stadionu na Rujevici pokušati nadoknaditi pogodak zaostatka (1-2) protiv belgijskog Genta u uzvratnoj utakmici doigravanja za Europsku ligu te se četvrti put u povijesti probiti u grupnu fazu ovog natjecanja.

"Ispred nas je utakmica koja bi se mogla pamtiti i koja bi mogla puno donijeti klubu, gradu i navijačima. S nogometne strane igramo protiv momčadi koja je u prvom dvoboju pokazala zašto je favorit, stekla prednost i sa tog aspekta jasno je da nas čeka težak posao da bi došli do cilja, plasmana u grupnu fazu. Oni su favoriti, kvalitetniji su ali mi vjerujemo u sebe i sve nas i nadamo se da će Rijeka biti ta koja ide u Europsku ligu", rekao IgorBišćan dan prije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trojac spreman

Otkrio je i to da su Gorgon i Tomečak blizu nastupa te da postoji mogućnost da u nekom trenutku priliku dobije i ZoranKvržić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka nas sutra veliki izazov, svima je jasno da su oni favoriti što u sportu ne mora ništa značiti. Mi možemo samo iznenaditi, treba nam izuzetan nastup u kojem sve mora funkcionirati. Bit će ključno pronaći balans da s jedne strane budemo fokusirani i koncentrirani, dok također moramo uživati u trenutku u kojem možemo nešto postignuti. Treba nam i malo sreće, ali nju treba zaslužiti tako da ćemo dati sve od sebe da to i uspijemo", poručio je kapetan Alexander Gorgon, koji se vraća nakon ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo