BILIĆEVOJ MOMČADI SVE SE OTVORILO: / 'Čekićari' zabili četiri komada Swanseaju i upisali treću uzastopnu pobjedu

Image
Foto: LINDSEY PARNABY/AFP
Image
Foto: LINDSEY PARNABY/AFP

West Ham Slaven Bilića krenulo je u Premiershipu, nakon dvije teško izborene pobjede, protiv Burnleya i Hull Cityja s 1:0, "čekićari" su nastavili niz uspjeha i kod Swanseaja.

26.12.2016.
16:30
LINDSEY PARNABY/AFP
VOYO logo

VEŽITE SE, POLIJEĆEMO: Počinje nogometno ludilo za koje živi čitava Engleska! Bilić s West Hamom lovi najveći uspjeh sezone

Image
VEŽITE SE, POLIJEĆEMO: /

Počinje nogometno ludilo za koje živi čitava Engleska! Bilić s West Hamom lovi najveći uspjeh sezone

S devet bodova iz posljednje tri utakmice, Bilićeva momčad popela se na 11. mjesto Premier lige. Ima 22 boda, jedan više od Stokea koji sutra gostuje kod Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi pogodak je postigao Andre Ayew, nakon što vratar Lukasz Fabianski nije uspio uhvatiti loptu nakon ubačaja s lijeve strane. Bilićev napadač bio je na pravom mjestu i iz blizine je pogodio nebranjenu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajno je Bilić pogodio s izmjenama za ovu utakmicu, u odnosu na prošli dvoboj, uveo je Ayewa i pokazao da ima "dobar nos" za formu igrača. Ušao je i Nordweit, a u prvih 11 nisu Lanzini i Obiang.

Na 2:0 povisio je Winston Reid nakon Payetovog ubačaja iz kornera. Nadvisio je obranu domaćina i zabio glavom s pet metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 78. minuti je Michail Antonio šutirao iz prve i svladao Fabianskog po treći put na ovoj utakmici. Bio je to njegov osmi gol u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz domaćina ublažio je u 89. minuti Fernando Llorente, a samo minutu kasnije u strijelce se upisao nestašni napadač Andy Carroll koji je ove sezone više punio novinske stupce svojim pijanstvima nego pogocima. Carroll je zatresao mrežu iz voleja s lijeve strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone prvi put tri za redom

Swansea je pretposljednja momčad lige, koja je u potpuno suprotnom raspoloženju od West Hama jer je u zadnje dvije utakmice upisala dva poraza, a ovo joj je treći neuspjeh u nizu. "Čekićari" će po sjajnim rezultatima pamtiti završetak 2016. godine. Ove sezone još se nije dogodilo da Bilićeva momčad upiše tri pobjede u nizu. Štoviše, do "ludog" završetka godine, West Ham je nanizao sedam utakmica bez pobjede, a Bilić je bio na pragu otkaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Staru godinu West Ham gostuje kod Leicestera.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo