BILIĆ ŽELI VATRENOG KOJEG JE IZBACIO IZ REPKE: / Bivši izbornik traži pojačanja u bivšem klubu

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Za njega i Gökhana Törea spremni su izdvojiti 30 milijuna eura.

19.10.2018.
10:38
AFP
VOYO logo

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić u petak u 19 sati debitirat će na klupi saudijskog Al-Ittihada. S druge strane bit će klub koji je baš kao i Bilićev u privih pet kola skupio samo jedan bod te je pretposljednji na tablici. Samo je zbog bolje gol razlike ispred Al-Ittihada.

Prije premijere u Saudijskoj Arabiji turski Milliyet objaivo je da Bilić kontakitiao bivši klub Bešiktaš sa željom da se pojača jednim od njihovih igrača. A taj je igrač hrvatski reprezentativac Domagoj Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

lani napustio Dinamo

Branič je prošle zime napustio Dinamo Kijev kako bi ostvario transfer u Bešiktaš. Nakon što se prošle sezonu mučio s minutažom, ove je gotovo neizostavan u početnom sastavu. Zbog toga s ečini da će teško doći do ovog posla. Bilić je, inače, prije sedam godina kao izbornik izbacio Vidu iz reprezentacija zbog sudjelovanja u tučnjavi u Donjem Miholjcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vida će zbog neprimjerenog ponašanja propustiti ovo okupljanje. Hrvatski reprezentativac mora biti primjer na terenu i van njega i bez obzira na okolnosti, takvo je ponašanje nedopustivo. Ovo je vrlo ozbiljna opomena, ne samo Domagoju, nego svima, i igračima i članovima stožera. Mi imamo rijetku čast predstavljati našu zemlju, to je najveća privilegija za jednog sportaša ali istovremeno je i najveća obaveza. Zato ne smije biti popusta", kazao je svojedobno Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivšem hrvatskom izborniku ovo je prvi posao nakon što je dobio otkaz u engleskom prvoligašu West Hamu, prošle jeseni. Al-Ittihad je najstariji klub u Saudijskoj Arabiji, a u prvenstvo su ove godine krenuli jako loše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo