BILIĆ U NEVJERICI NAKON ŠOKANTNOG NAPADA: / 'Zar je moguće da se to događa ovdje'

Image

Napad vatrenim oružjem na nogometaša West Hama Andyja Carrolla šokirao je njegova trenera Slavena Bilića.

3.11.2016.
18:35
VOYO logo

Kao što je ranije objavljeno Englez je napadnut dok se vraćao kući s treninga. Nepoznati počinitelji presreli su na motociklima njegov automobil te su ga pokušali opljačkati, međutim Carrol im je pobjegao.

Image
BILIĆEVOJ ZVIJEZDI PRIJETILI ORUŽJEM: /

Filmski bijeg Andyja Carrolla u strahu za život

Image
BILIĆEVOJ ZVIJEZDI PRIJETILI ORUŽJEM: /

Filmski bijeg Andyja Carrolla u strahu za život

"Bio je hrabar. Uperili su pištolj u njega i tražili ga da im da sat s ruke, ali je on stisnuo gas i nije im htio dati sat. Za mene, tu nije bio u pitanju sat, za mene je to bio hrabar potez. Naganjali su ga 15-20 minuta, tako da je to bilo vjerojatno planirano. Bio je jako hrabar kada je to napravio. Vratio se u trening kamp pa je potjera prestala. Dobro je, nije u šoku", kazao je Bilić te je nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo mu postavljali pitanja o tom događaju, ali on se samo smijao. Kada smo jučer čuli što se dogodilo bili smo šokirani. Ponekad čujete da se takvo nešto događa u drugim zemljama, daleko, ali ne u Engleskoj. Svima nam je odmah prošlo glavom 'pa to je sada moguće i u Londonu'. To je problem", smatra Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je podigao razinu osiguranja oko svoje trennig baze, ali Bilić misli da se malo toga može napraviti kako nogometaši ne bi bilo meta pljačkaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što mogu oni napraviti? Nije se nalazio na nekom mjestu gdje bi se takav napad mogao očekivati. Vozio se doma s treninga. Zaustavljen je u blizini svoje kuće. Što mogu nogometaši napraviti. Živjeti u izolaciji ili prestati ići u dućane ili se voziti s desetoricom tjelohranitelja. Lijepo je kada nogometaši žele biti povezani s normalnim ljudima i fanovima, kada budu s njima u kafićima ili bilo gdje. Navijači i igrači vole osjećaj povezanosti, a ako ostanemo bez toga koji je smisao nogometa", rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je objavila kao su Carrolla napala dvojica muškaraca na motorima te da su mu prijetili i pokušali blokirati njegov autombil. Istraga je još uvijek u tijeku.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo