BILIĆ SRETAN I UMORAN K'O PAS: / 'Bila je ovo jedna od najdužih utakmica u mojoj karijeri'

Image
Foto: Screenshot/Youtube

Slaven Bilić djelovao je jako iscrpljeno nakon West Hamove pobjede nad Burnleyem, vjerojatno ključne za ostanak hrvatskog stručnjaka na klupi "čekićara".

15.12.2016.
8:35
Screenshot/Youtube
VOYO logo

Bila je to tek četvrta pobjeda u 16. kolu Premier lige. West Ham sad ima 16 bodova, za četiri boda "bježi" iz ugrožene zone u kojoj su Sunderland, Hull i Swansea.

Image
PROMAŠIO PA SE ISPRAVIO: /

Kapetan 'čekićara' spasio West Ham i Slavena Bilića

Image
PROMAŠIO PA SE ISPRAVIO: /

Kapetan 'čekićara' spasio West Ham i Slavena Bilića

"Osjećao sam se kao da mi je ovo jedna od najdužih utakmica u životu. Jako važna pobjeda za nas, s obzirom u kakvoj smo situaciji", kazao je Slaven Bilić nakon prve pobjede West Hama u sedam utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Trebali smo pobijediti i s više od jednog gola'

"Osvojili smo tri boda, pokazali karakter. Zaslužili smo pobjedu zbog svega što smo pokazali, pogotovo u prvom poluvremenu, kad smo bili apsolutno dominantni", dodao je hrvatski stručnjak.

Njegova je momčad "stisnula" Burnley, stalno stvarala prigode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nekoliko puta pogodili smo vratnicu, imali puno udaraca prema suparničkim vratima. Trebali smo dobiti i s više od jednog gola, s obzirom na napadačku igru koju smo prikazali", smatra Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bili smo u grču'

"U nastavku smo se pribojavali da ne primimo pogodak. Upozoravao sam igrače da se nemaju razloga bojati, da moramo nastaviti igrati kao u prvih 45 minuta. Znali smo da ćemo imati prilike iz prekida, ali tražio sam da imamo igru s loptom kako bismo suparnika kaznili kad se otvori. Grč u kojemu smo igrali je normalan s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo. I polako će nestajati, kako se budemo penjali na tablici", zaključio je Slaven Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo