BILIĆ PRIZNAO VELIKU POGREŠKU: / 'To mi nije trebalo, trebao sam ranije otići iz kluba'

Image
Foto: AFP

Osvrnuo se ovom prilikom i na novi dom Wrst Hama te je rekao kako to za njega nije nogometni stadion.

26.2.2018.
19:29
AFP
VOYO logo

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić prije više od tri mjeseca napustio je klupu West Hama. Od tada bilo je mnogo glasina gdje će nastaviti karijeru međutim još uvijek je bez trenerskog posla. U malo više od dvije godine koliko je vodio klub West Ham je nanizao više rekorda, no veliki pad ove jeseni presudio je Biluću.

Sada je hrvatski stručnjak priznao u intervjuu za BBC Radio 5 da je napravio pogrešku što nije napustio klub ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponosan na uspjehe

"Prve dvije sezone bile su i više nego uspješne i jako sam ponosan na njih. U prvoj smo srušili brojne rekorde, a drugu ne bih mijenjao s prvom jer smo uz sve probleme i preseljenje na novi stadion dobro nosili. I onda sam vjerojatno napravio pogrešku. Trebao sam tada otići, trebao sam napustiti klub poslije druge sezone", kazao je Bilić i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam počinjao od nule, krenuo sam s minusom zbog tri uzastopne gostujuće utakmice na startu, a puno igrača uopće nije odradilo pripreme zbog ozljeda i operacija. Završilo je kako je završilo. Ne tražim alibije i isprike, ali da sam tada imao ovo znanje neke bih stvari napravio malo drugačije", poručio je Bilić.

Osvrnuo se ovom prilikom i na novi dom West Hama te je rekao kako to za njega nije nogometni stadion i da je nemoguće stvoriti atmosferu kakva je bila na Upton Parku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo