BILIĆ PREUZIMA SLAVNI KLUB? / 'Već su tri puta razgovarali, čeka se samo konačan dogovor'

Image
Foto: AFP

Hrvatski stručnjak navodno je zatražio vremena kako bi razmislio o ponudi.

20.12.2017.
9:00
AFP
VOYO logo

Nakon što je Igor Tudor dobio otkaz na klupi Galatasaraya poslije manje od godinu dana turski je velikan krenuo u potragu za njegovim nasljednikom. Kako javlja turski Fanatik, prvi kandidat za novog trenera je ni više ni manje nego bivši izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić.

Navodno je direktor Cenk Ergün već obavio tri razgovora s Bilićem kako bi mu pojasnio buduće planove. Navodno mu je Bilić odgovorio da želi vremena kako bi razmislio. Poznato je da je bivši Vatreni dvije godine vodio Bešiktaš, a kako je riječ o velikim rivalima zasigurno mu neće biti lako donijeti odluku. Među ostalim kandidatima ističu se još Laurent Blanc, Thomas Tuchel, Ronald Koeman i Michel Preud'homme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je presudilo Tudoru?

Dursun Özbek, predsjednik turskog kluba, pojasnio je inače, da su Tudoru presudne bile silne kritike, s kojima se on nije dobro nosio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Podržavao sam Igora Tudora do posljednjeg dana. Ali, mislim da su silne kritike koje je dobio loše utjecale na njega – i fizički i psihički. Kada više nema uspjeha, nema potrebe da se itko zbog ovakve odluke osjeća uvrijeđeno. Iz kluba ode ili uprava ili trener, tko god je neuspješan.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utjeha za hrvatskog trenera u cijeloj priči je velika otpremnina koja će sjesti na njegov račun zbog prijevremenog otkaza, a riječ je o svoti od 400.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo