BILIĆ POD PRITISKOM: / West Ham mu dao ultimatum, a pojavio se još jedan kandidat za nasljednika

Image

Slaven Bilić dobit će otkaz ako West Ham sezonu ne završi među deset najboljih, ekskluzivno je objavio britanski The Sun.

29.3.2017.
13:52
VOYO logo

Hrvatski stručnjak stoga je pod velikim pritiskom kako bi zadržao posao. Da će mu biti izrazito teško može se vidjeti prema suparnicima koji ih čekaju do kraja prvenstva. U posljendnjih devet kola snage će među ostalim odmjeriti s Arsenalom, Tottenhamom, Evertonnom i Liverpoolom.

"Promjenjive igre i strahovita ranjivost u obrani moraju se pod hitno zaustaviti. Situacija je ozbiljna i moramo biti među deset kako bi trener ušao u treću sezonu. Ako to ne uspije vjerojatno će otići", objavio je The Sun pozivajući se na izvor blizak klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne možemo napredovati ako ćemo i dalje primati puno golova. U posljednje dvije utakmice dobili smo ih šest i to protiv suparnika protiv kojih smo očekivali osvojiti bodove", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je tijekom sezone često mijenjao pozijciju na tablici. Većinom su boravili u donjem dijelu što je u suprotnosti s postavljenim ciljem na samom staru kada im je želja bila završiti šesti.

U međuvremenu, West Ham već navodno ima spremno nekoliko trenerskih imena koja bi mogla zamijeniti Bilića, poput nizozemske legende Jaapa Stama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirror navodi i da se u igru vratio i Rafa Benitez. Bio im je on prva želja nakon smjene Sama Allardycea, ali je Real Madrid prije dvije godine bio brži pa je na koncu Bilić sjeo na klupu West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo