BILIĆ PAO NA OLD TRAFFORDU: / United razbio West Ham, Southampton prekinuo Arsenalov veliki niz

Image
Foto: AFP, GEOFF CADDICK

Drugu utakmicu u samo pet dana na Old Traffordu odigrali su Manchester United i West Ham (4:1).

30.11.2016.
22:52
AFP, GEOFF CADDICK
VOYO logo

Momčad Slaven Bilića u prvenstvu je ostala neporažena (1:1), međutim Crveni vragovi nisu imali milosti u Liga kupu. Jose Mourinho susret je odgledao s tribina jer je dobio utakmicu kazne zbog incidenta u subotnjem ogledu ova dva kluba.

Manchester United odlično je otvorio susret. ZlatanIbrahimović doveo je domaćine u vodstvo već u drugoj minuti nakon dodavanja HenrikhaMkhitaryana. Bio je to četvrti Ibrahimovićev gol u isto toliko utakmica. Prije toga u 11 susreta nije zabio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo je trajalo sve do 35. minute. Onda je na scenu stupio bivši igrač Uniteda AshleyFletcher te je donio izjednačenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaigrao Schweini

Domaćini su vratili prednost preko AnthonyjaMartiala u 48., dok je Francuz bio strijelac i u 62. minuti. Mkhitaryan je pak počeo pokazivati zašto je prošle godine bio jedna od najboljih igrača u Bundesligi. Upravo je on asistirao Martialu kod njegova prvog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan veliki trenutak dogodio se u 87. minuti kada je BastianSchweinsteiger ušao u igru umjesto dvostrukog strijelca. Poznato je da je Nijemac u nemilosti Portugalca i sigurno će otići iz kuba, a priliku je dobio zbog problema u veznom redu Uniteda. Pogba i Fellaini, naime, nisu bili na raspolaganju Mourinhu zbog žutih kartona. U 90. minuti utakmice imao je jedan pokušaj te je zaradio pljesak navijača, kao i svaki put kada je imao loptu u nogama.

Ibrahimović je u sudačkoj nadoknadi zabio drugi gol. Schweinsteiger je odigrao za Herreru, Španjolac pak za Šveđanina. Dovoljno za 4:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezulat se do kraj utakmice nije mijenjao te je United izborio polufinale Liga kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal izgubio

U drugoj utakmici Southampton je slavio na gostovanju kod Arsenala. Jordy Clasie zabio je 13., a Ryan Bertrand u 38. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovaj način prekinut je Arsenalov niz od 19 utakmica bez poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo