PAKLENI RASPORED

BILIĆ NA KLUPI WEST HAMA JOŠ DVA TJEDNA? ‘Ne bojim se otkaza, ali osjećam pritisak’

U četiri dana slijede mu dva gostovanja na Old Traffordu, potom mu dolazi Arsenal, a onda ide na Anfield. Hoće li Slaven Bilić i nakon ove četiri utakmice još uvijek biti trener West Hama?

Kladionice mu ne daju prevelike šanse, a niti engleski mediji koju su u Robertu Manciniju već pronašli zamjenu za bivšeg hrvatskog izbornika.

“Budućnost? Nema se puno toga za reći. Radim svoj posao. Poslije svake utakmice redovno razgovaram s vlasnicima kao i po potrebi. Usredotočen sam na svoj posao i svaku sljedeću utakmicu. To je to”, rekao je Bilić.


“Bojim li se? Ne! Naravno da osjećam pritisak jer nemamo dovoljno dobre rezultate i ne osvajamo bodove. Ali vidim napredak i da je momčad gladna i živa. Bodovi su nam bli nadohvat ruke i to u vrlo teškoj utakmici u gostima (Tottenham). Brine me to kao i to da više ne radimo pogreške kao protiv Tottenhama”, rekao je Bilić te je nastavio.

“Podrška vlasnika je važna, ali nije najvažnija stvar. Puno puta sam vam rekao da sam usredotočena na svaku utakmicu ja slijedi jer one mogu promijeniti stvari iz lošeg u dobro i obratno. Recimo da nisam mislio o novom ugovoru kad nam je išlo dobro. S obzirom na stanje na tablici samo razmišljam o napretku momčadi i pobjedama i kako podići momčad”, rekao je Bilić.

Osvrnuo se na utakmicu s Manchester Unitedom. Pitanje koliko šansi ima West Ham s obzirom na rekord Josea Mourinha u domaćim utakmicama.

“On je jedan od najvećih. Statistički vjerojatno ima najbolji omjer u domaćim utakmicama u posljednjih deset godina. Međutim, nemoguće je ostati na toj razini i vjerojatno mu postotak sada pao. Čudo je što je sve napravio u posljednjih deset godina”,završio je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr