BILIĆ I KRANJČAR PODIJELILI ODUŠEVLJENJE MAGIČNOM PREDSTAVOM VATRENOG: / 'Rekao sam da je to novi Mark Viduka'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Postigao je pogodak nakon sjajnog driblinga u kaznenom prostoru, kojim se oslobodio dvojice slovačkih stopera

6.9.2019.
23:45
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija svladala je Slovačku sa 4-0 u utakmici 4. kola u skupini E kvalifikacija za EURO 2020. S velikim oduševljenjem takav rasplet dočekali su stručni komentatori Nove TVMateBilić i ZlatkoKranjčar.

Image
VATRENA RAPSODIJA U KLJUČNOJ UTAKMICI KVALIFIKACIJA: /

Hrvatska pregazila Slovačku usred Trnave

Image
VATRENA RAPSODIJA U KLJUČNOJ UTAKMICI KVALIFIKACIJA: /

Hrvatska pregazila Slovačku usred Trnave

"Naši osmjesi govore sve, dugo nisam vidio ovako rastrčanu i borbenu Hrvatsku, odlično je postavio igru Zlatko Dalić. Malo smo se uplašili oko 40. minute kada lopta nije htjela u gol. Reprezentativci su pokazali kako se bori za hrvatski dres'', rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rapsodija

''Slažem se, sve je rekao, nemamo što komentirati. Rapsodija, golovi su pali u pravom trenutku, bitno je da je momčad pokazala karakter'', dodao je Kranjčar.

''Nakon lošeg početka kvalifikacija, pobjeda protiv Walesa dala je dodatni elan, izborena je pod teškim uvjetima. Ovo je jaka poruka svima da želimo to prvo mjesto, ne drugo, i da smo viceprvaci svijeta. Zabili smo četiri gola protivniku koji je slovio da je jak i kompaktan'', naglasio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Oduševljeni Petković

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali su Slovaci svojih situacija, Livaković je uvijek odlično reagirao, obrana se jako dobro postavljala. Organizacija igre bila je odlična, Hrvatska je pokazala da je favorit grupe bez obzira na loš start'', napomenuo Kranjčar.

Posebne se izrazili divljenje napadaču BruniPetkoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''U ovom trenutku jedan od najboljih igrača reprezentacije. Moramo sve igrače pohvaliti za ovu utakmicu, ali Petković je zaslužio epitet najboljeg. Igrač moći, Škriniara je stavio u mali džep, a taj čovjek vrijedi 60 milijuna eura. Koliko onda vrijedi Petković?", poručio je Bilić.

"Kad sam ga vidio, rekao sam da je to novi Mark Viduka, igrač koji treba Dinamu i reprezentaciji. Igrač koji vrijedi koliko i ovaj obrambeni, koliko smo rekli, 60 milijuna", dodao je Kranjčar ne skrivajući osmijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo