BILI TIĆ POSTAO ZEBRICA: / 'Iniesta je moj idol, ne uspoređujte me s Pirlom'

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Cagalj

Andrija Balić sjedio je na klupi Udinesea u srijedu na gostovanju kod Empolija, a u petak je i službeno predstavljen u klubu iz Friulija.

5.2.2016.
13:18
PIXSELL, Ivo Cagalj
VOYO logo

Bivši igrač Hajduka odgovarao je na pitanja talijanskih novinara, koji su ga, nadamo se ne samo zbog frizure i istog imena, usporedili s Andreom Pirlom, legendarnim veznjakom Juventusa i Milana.

Idol mu je Iniesta

"Lijepo je kada te uspoređuju s takvim igračem, ali sve te priče me previše ne zamaraju. Vjerujem kako sam dolaskom u Udinese napravio najbolji potez za moju karijeru. Ovdje ću postati još bolji igrač", kazao je Balić i otkrio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaparvo, moj idol je Iniesta. Trener će odlučiti na kojoj poziciji ću igrati. Znam dobro asistirati i pomagati napadačima, nadam se da u Udinama nastaviti s takvim igrama. U svakom slučaju, znam se nositi s pritiskom, tako je bilo i u mom rodnom Splitu", dodao je 18-godišnji Balić koji je u novom klubu odabrao broj 99.

Proigrao od kad ne nosi 'desetku'

"Izabrao sam broj 99 jer sam ga nosio i u Hajduku. Nekada sam nosio broj deset, ali kad sam promijenio broj, počeo sam bolje igrati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo