BIJESNI DŽEKO SKINUO SUPARNIKU HLAČE: / 'Hvala im na gostoprimstvu, jedva čekam da dođu u Zenicu'

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Reprezentacije Bosne i Hercegovine bila je blizu pobjede u gostima kod Grčke.

14.11.2016.
7:51
Screenshot
VOYO logo

Gosti su poveli u 32. minuti. Pjanić je izveo slobodni udarac, a lopta se od stative odbila u vratara Karnezisa i završila u mreži. U nervoznoj utakmici s dva crvena kartona Grčka je izjednačila u petoj minuti sudačke nadokande golom Tzavellasa (90+5).

Vatreno je bilo i na kraju utakmice, kad su u 80. minuti isključena dvojica igrača. U 76. minuti je nakon prekršaja nad Džekom nastala gužva na terenu. Kapetan BiH dobio je i drugi žuti karton, a Papadopoulos izravni crveni karton pa su obje momčadi utakmicu okončale s desetoricom igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Papadopoulos je gurnuo Džeku s leđa. Napadač BiH izgubio je živce pa mu je najprije skinuvo hlače, a potom ga je odgurnuo. Romin napadač na kraju je završio utakmicu razbijene glave. Čini se da je pogođen perdmetom bačenim s tribine.

http://www.dailymotion.com/video/x51u93e_grcka-bih-haos-na-tribinama-13-11-2016_sport Grči navijači su ovom prilikom istaknuli ružan transparent na kojem je pisalo 'Nož, žica , Srebrenica'. To je izazvalo ogorčenje BiH navijača. Transparent su podigli nakratko i potom ga sklopili poslije čega su nakon su podigli zastavu Republike Srbije, javlja Klix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogorčen utakmicom i cijelom atmosferom Džeko je prokmentirao događanja na terenu i rezultat.

http://www.dailymotion.com/video/x51ubwl_grcka-bih-dzeko-skinuo-sorc-grku-haos-na-terenu-13-11-2016_sport "Osjećam se kao da smo izgubili 3:0. trebalo je biti tri ili četiri nla za nas. Nema veze, idemo dalje. Hvala im na ovom gostoprimstvu. Jedva ih čekam u Zenici. Bez veze sam dobio crveni. Ne znam zašto. Rekao mi je da sam ja sve počeo, a ustvari sam jedini završio na travnjaku tako da mi nije jasno kako sam ja mogao započeti sve", izjavio je Džeko za Klix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo