KAOS U ATENI

BIJESNI DŽEKO SKINUO SUPARNIKU HLAČE: ‘Hvala im na gostoprimstvu, jedva čekam da dođu u Zenicu’

Reprezentacije Bosne i Hercegovine bila je blizu pobjede u gostima kod Grčke.

Gosti su poveli u 32. minuti. Pjanić je izveo slobodni udarac, a lopta se od stative odbila u vratara Karnezisa i završila u mreži. U nervoznoj utakmici s dva crvena kartona Grčka je izjednačila u petoj minuti sudačke nadokande golom Tzavellasa (90+5).

Vatreno je bilo i na kraju utakmice, kad su u 80. minuti isključena dvojica igrača. U 76. minuti je nakon prekršaja nad Džekom nastala gužva na terenu. Kapetan BiH dobio je i drugi žuti karton, a Papadopoulos izravni crveni karton pa su obje momčadi utakmicu okončale s desetoricom igrača.

Papadopoulos je gurnuo Džeku s leđa. Napadač BiH izgubio je živce pa mu je najprije skinuvo hlače, a potom ga je odgurnuo. Romin napadač na kraju je završio utakmicu razbijene glave. Čini se da je pogođen perdmetom bačenim s tribine.

Grči navijači su ovom prilikom istaknuli ružan transparent na kojem je pisalo ‘Nož, žica , Srebrenica’. To je izazvalo ogorčenje BiH navijača. Transparent su podigli nakratko i potom ga sklopili poslije čega su nakon su podigli zastavu Republike Srbije, javlja Klix.

Ogorčen utakmicom i cijelom atmosferom Džeko je prokmentirao događanja na terenu i rezultat.

“Osjećam se kao da smo izgubili 3:0. trebalo je biti tri ili četiri nla za nas. Nema veze, idemo dalje. Hvala im na ovom gostoprimstvu. Jedva ih čekam u Zenici. Bez veze sam dobio crveni. Ne znam zašto. Rekao mi je da sam ja sve počeo, a ustvari sam jedini završio na travnjaku tako da mi nije jasno kako sam ja mogao započeti sve”, izjavio je Džeko za Klix.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr