BIJELI PRONAŠLI POJAČANJA U REDOVIMA NAJVEĆEG RIVALA: / Dvojica igrača Dinama potpisala za Hajduk

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

S Bijelima su potpisali trogodišnje profesionalne ugovore.

17.6.2018.
20:16
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Dosadašnji igrači zagrebačkog Dinama Dario Špikić i Jurica novi su igrači Hajduka, priopćio je klub na službenoj stranici.

"Presretan sam što sam potpisao za Hajduk, instituciju za koju se zna što predstavlja u Hrvatskoj i šire. Vjerujem da ću se što prije uklopiti u momčad, iz reprezentacije poznajem dosta Hajdukovih mladih igrača tako da sam siguran kako ćemo se odlično razumijeti. Dat ću sve od sebe da se dokažem treneru i njegovim suradnicima te da svojim radom i zalaganjem opravdam njihovo povjerenje", kazao je Špikić , 19-godišnji krilni napadač i redovni U-19 reprezentativac, koji je nogometnu karijeru započeo u NK Kurilovec, ali je brzo je prešao u redove Dinama te prošle sezone nastupao je za Dinamo II.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurica Pršir 18-godišnji, navode Bijeli, je veznjak koji je svoje prve nogometne korake započeo u NK Zagreb odakle je s 13 godina prešao u redove Dinama gdje je također prošao sve selekcije do juniora. Pršir je bio redoviti član svih mladih reprezentacija Hrvatske, a trenutno nastupa za U-19 reprezentaciju čiji je kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je što sam došao u Hajduk, klub s velikom tradicijom i odličnim navijačima tako da jedva čekam svoj prvi nastup na poljudskom stadionu. Ovdje su me svi sjajno dočekali, prvi dojmovi su više nego dobri i na meni je sada da se maksimalno fokusiram na klupske i svoje ciljeve. Uvjeren sam da je ovo odlična sredina za daljnji razvitak, zahvaljujem se svima na povjerenju i nadam se da ću svojim igrama dokazati kako sam ga zaslužio", poručio je Pršir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo