BIJELI ISKORISTILI PRILIKU I ŽESTOKO BOCNULI HNS: / 'Svaka čast! Dosljedni kao i uvijek!'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Iz splitskog velikana reagirali su na najavljeni spektakl s legendama Vatrenih

28.8.2020.
13:07
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Povodom obilježavanja 100 godina igranja nogometa u Donjem Miholjcu te 75 godina imena NK Jedinstvo, na gradskom stadionu u Donjem Miholjcu snage će odmjeriti veterani lokalnog Jedinstva s bivšim zapaženim hrvatskim reprezentativcima. Objavio je to u četvrtak HNS na službenim stranicama.

Otkrili su da će selekciju Vatrenih predvoditi Zlatna kopačka Svjetskog prvenstva u Francuskoj i predsjednik HNS-a Davor Šuker, kojem će se pridružiti brončani Aljoša Asanović, Robert Jarni, Petar Krpan i Ardian Kozniku, kao i drugi proslavljeni reprezentativci poput Borisa Živkovića, Igora Cvitanovića, Nenada Pralije, Roberta Špehara i drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćine će pak predvoditi legendarni Rudika Vida, otac srebrnog reprezentativca Domagoja Vide koji je dao veliku podršku organizaciji ove revijalne utakmice.

Dozvola lokalnog Stožera

Za kraj su iz Saveza poručili kako ke Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije odobrio je odigravanje utakmice uz prisutnost ograničenog broja gledatelja, a ulaznice se mogu kupiti na nekoliko prodajnih mjesta u Donjem Miholjcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na sastanku Stožera civilne zaštite, predstavnika HNS-a i NK Jedinstvo te službenika Policijske postaje Donji Miholjac definirani su svi javno-zdravstveni i sigurnosti protokoli kako bi utakmica bila odigrana u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama i kako bi se gledateljima i akterima na terenu osigurala maksimalna zaštita", poručili su iz Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njihovu objavu na Facebooku o ovom događaju Hajduk je reagirao u komentarima.

Image
Image

"Svaka čast! Dosljedni kao i uvijek!", poručili su Bijeli te su time jasno poručili što misle o tome da se prvenstvene utakmice igraju bez prisustva gledatelja, dok je publika dozvoljena na Šukerovom spektaklu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo