'NIKAD VAS NEĆEMO ZABORAVITI': / Legenda se sjetila tragedije koja se dogodila na dan najvećeg uspjeha BiH nogometa i rasplakala internet

Image

Riječ je o događaju koji se dogodio vrlo brzo nakon najvećeg uspjeha u povijesti

16.10.2019.
21:06
VOYO logo

Legendarni bosanskohercegovački nogometaš Emir Spahić u objavi na Facebooku se prisjetio najvećeg uspjeha reprezentacije svoje zemlje koja se na današnji dan plasirala na Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

U objavi se Spahić prisjetio i tragedije koja se dogodila ubrzo nakon velikog sportskog uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tragedija u Poljskoj

Riječ je o tragičnoj pogiblji tri navijača koji su išli podržati svoju reprezentaciju u Litvi, gdje je Bosna i Hercegovina izborila plasman na SP.

Oni su poginuli u Poljskoj nakon stravičnog sudara s kamionom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dirljiva objava

"NIKAD VAS ZABORAVITI NEĆEMO

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je to na današnji dan, na dan koji nikad necu zaboraviti,na dan kad su moji snovi postali java, na dan kad je ispisana i najljepša stranica moje karijere...Kaunas (Litva)???? Vedo Ibišević na asistenciju Dijamanta poslao nas je direktno na Svjetsko prvenstvo u Brazilu!!!! Suze,osmijeh....oko nas pjesma, slavlje, navijanje....osjećaji su se pomiješali jer nismo bili svjesni što se dogodilo. Ulicama Kaunasa tekle su rijeke plavo-žutih navijača, pjesma i slavlje daleko su se čuli. Slavilo se diljem svijeta do ranih jutarnjih sati. Ponos je prevladao umor.... I onda negdje pred zoru stiže vijest negdje iz Poljske...???? tri mlada KRAJIŠNIKA, tri sina bosansko-hercegovačka su izgubila život vraćajuci se kući iz Litve gdje su nas otišli podržati i pomoći nam da ispišemo povijest! Braćo naša, hvala vam za svaku sekundu pažnje,nervoze, pjesme, šutnje.... Nikad vas zaboraviti nećemo, NIKAD!!!!

S NEBA ĆE SE VAŠ GLAS ZA BOSNU ČUTI, NEK VAM JE RAHMET VJEČNI KRAJIŠNICI LJUTI", napisao je Spahić u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo