NOVI KOŠARKAŠKI CIRKUS

BEZ HRVATSKOG “MAGICA”: Hezonja otkazuje reprezentaciju?!

Mario Hezonja mogao bi otkazati nastup na Europskom košarkaškom prvenstvu! Mladi Dubrovčanin kojeg je ovog ljeta kao petog na NBA draftu izabrao Orlando Magic, u četvrtak je posjetio trening-kamp reprezentacije u Sv. Martinu na Muri i razgovarao s izbornikom Velimirom Perasovićem.

Službenih izjava i komentara još nema. No, zna se da na Hezonju novi klub i trener Scott Skiles rade pritisak kako bi se što prije, već u kolovozu, priključio treninzima Orlanda i što brže prilagodio na NBA uvjete.

Uz Šarića i Bogdanovića zvijezda reprezentacije

Priča o Hezonjinom otkazivanju se zakotrljala nakon igračeve izjave prilikom posjeta SAD-u “kako nije siguran hoće li igrati na EP-u”. Hezonja se, kao NBA igrač, na pripremama reprezentacije trebao pojaviti 1. kolovoza.

Europsko prvenstvo traje od 5. do 22. rujna, a Hrvatska će prvu fazu natjecanja igrati se u Zagrebu. Dvadesetogodišnji Hezonja bi, nakon atraktivnih igara za Barceloni i najvišeg izbora na NBA draftu za hrvatskog igrača, trebao biti jedna od zvijezda reprezentacije, uz Darija Šarića i Bojana Bogdanovića. No, čini se da je i prije priprema otpao jedan član “trolista” koji je jamčio spektakularnu košarku u zagrebačkoj Areni…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr