BEZ CURRYJA NE IDE: / Harden uništio nade Warriorsa, u posljednjim sekundama pogodio za pobjedu Houstona

Image

Sve tri sinoć odigrane play-off utakmice u NBA ligi odvele su do omjera 2-1.

22.4.2016.
8:59
VOYO logo

Warriorsi su i drugu utakmicu igrali bez svog najboljeg igrača Stepha Curryja koji je u prvom dvoboju ozlijedio (već operirani) gležanj. I dok je u prošloj utakmici to funkcioniralo, u Houstonu nije.

Harden zabio 2,7 sekundi prije kraja

Pobjedu domaćinu donio je James Harden koji je pogodio za pobjedu (97:96) 2,7 sekundi prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U preostalom vremenu, Warriorsi su imali priliku za pobjedu, loptu je primio Draymond Green, ali mu se odbila od noge i otišla u aut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harden je bio najbolji kod domaćina s 35 poena. Za Warriorse, najviše je ubacio centar Marreese Speights (22), Klay Thompson dodao je 17, a Shaun Livingston 16 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Curry nije bio ni na klupi

Curry čak nije bio ni na klupi Warriorsa, a to je objasnio činjenicom da je u Houston stigao bez odijela, jer je očekivao da će zaigrati. Očito će trebati, već u sljedećoj utakmici u Houstonu, jer aktualni NBA prvaci ne mogu bez svog najboljeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Durant i Westbrook potopili Dallas

Nakon što je Dallas iznenađujuće slavio u Oklahomi, Thunder je uzvratio Mavericksima na njihovom terenu s uvjerljivih 131:102 za vodstvo 2-1.

Bila je to večer Kevina Duranta i Russella Westbrooka. Obojica su ubacila po 20 poena za poluvrijeme, Durant u prvom (ukupno 34), Westbroook u drugom (ukupno 26), uz ukupno 15 asistencija. No, najboljem Oklahominom braniču do triple-doublea nedostajao je skakački učinak. Na utakmici nije imao - ni jedan skok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Dallasa, koji je još kraćem treće četvrtine imao izgleda za preokret, WesleyMatthews je postigao 22, Raymond Felton 18, a Dirk Nowitzki 16 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proradili Lowry i DeRozan

Druga momčad Istoka, Toronto Raptors, napravila je "break" u Indianapolisu i "poništila" neočekivani poraza na startu doigravanja od Pacersa. Pravi su ritam pronašli najbolji igrači kanadske momčadi, DeMar DeRozan i Kyle Lowry koji su u prve dvije utakmice zajedno šutirali 15-63 iz igre. Sad su obojica postigla po 21 poen.

Paul George ponovno je blistao u dresu Indiane s 25 poena, deset skokova i šest asistencija, ali zakazali su ostali igrači iz petorke koja je ukupno ubacila 27 poena. Značajniji učink imao je tek krilni centar Myles Turner koji je ušao s klupe i zabio 17 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Dallas - Oklahoma City 102:131 Indiana - Toronto 85:101 Houston - Golden State 97:96

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo