BERLUSCONI NAJAVIO SENZACIONALAN POVRATAK U MILAN: / 'Nastave li ovako ponovno ću kupiti klub'

Image
Foto: AFP PHOTO, FILIPPO MONTEFORTE

Uskoro bi opet moglo doći do promjene vlasništva u klubu.

27.4.2018.
9:25
AFP PHOTO, FILIPPO MONTEFORTE
VOYO logo

Poslije 30 godina vladavine u Milanu bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi odlučio je prodati jedan od najvećih europskih nogometnih klubova za 740 milijuna eura. Očekivao je da će bogati Kinezi vratiti Milan na stare staze slave, no klubu je iduće sezone upitan nastup u Europi unatoč ulaganjima u momčad od preko 200 milijuna eura. Sve je to pogodilo Berlusconija koji sada ozbiljno razmišlja o vraćanju Milana u svoj posjed.

"Kako se stvari trenutno odvijaju na kraju ću opet kupiti Milan", poručio je prilikom političkog skupa u Udinama. Također, rekao je kako smatra da je prodaja kluba direktno utjecala na loše izborne rezultate njegove stranke Forza Italia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogi su me zaustavili i pitali zašto sam prodao klub boga pitaj kome i krive me stanje momčadi. Priznat ću vam nešto. Nastave li se stvari odvijati na ovaj način, prije ili poslije opet ću kupiti Milan", ispalio je Berlusconi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posrnuli talijanski velikan trenutno je na sedmim mjestu. Do kraja prvenstva ostalo je još četiri kola pa do tada imaju šansu osigurati kvalifikacije za Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo