BELGIJCI OTKRILI KAKO JE PROPAO SENZACIONALAN TRANSFER VATRENOG: / 'Sve je već bilo dogovoreno'

Image
Foto: AFP

Krilni napadač na kraju je ostao u Italiji

21.2.2019.
18:39
AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić u siječnju je bio nadomak Arsenal, ali je posao na kraju propao jer se klubovi nisu mogli dogovoriti pa je krilni napadač ostao u Interu. Gotovo mjesec dana prošlo je od siječanjskog završetka prijelaznog roka, a iz Belgije je sada stigla vijest da je Vatreni bio na korak do Kine.

Vratio se u Monaco

Tamošnji RTL Sport piše o senzacionalnoj zamjeni igrača koja je propala zbog portugalskog stručnjaka Leonarda Jardima. Navodno je Yannick Carrasco trebao prijeći iz kineskog Dalaina Yifanga u Inter, dok je Perišić trebao otići u drugom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Inter Milan's forward from Croatia Ivan Perisic celebrates after scoring a goal with Inter Milan's forward from Argentina Mauro Icardi (L) during the Italian Serie A football match between Inter Milan and Chievo at San Siro Stadium in Milan on January 14, 2017. (Photo by GIUSEPPE CACACE / AFP)

Belgijci tvrde da je posao propao zbog povratka Jardima na klupu Monaca. On je bio glavni kandidat za klupu kineskog kluba. Čelnici su mu dali zeleno svjetlo za ovaj posao, ali do obrata je došlo kada je dobio priliku vratiti se u Monaco pa je preuzeo momčad koju je vodio Thierry Henry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo