BAYERN VEĆ KONTAKTIRAO KOVAČEVOG NASLJEDNIKA: / Nijemci pronašli idealnog trenera, ali postoji problem

Image
Foto: Profimedia

Bivši hrvatski izbornik napustio je Bayern nakon godinu i pol dana

4.11.2019.
9:28
Profimedia
VOYO logo

Njemački velikan Bayern u potrazi je za novim trenerom. NikoKovač od nedjelje je bivši.

"Nastupi našeg tima posljednjih tjedana i rezultati koje smo ostvarili, pokazali su nam da je bilo potrebno djelovati. UliHoenes, Hasan Salihamidžić i ja imali smo otvorenu i ozbiljnu raspravu s Nikom i došli smo do međusobne odluke da Niko više nije glavni trener Bayerna. Svi žalimo zbog tog razvoja. Želio bih zahvaliti Kovaču u ime kluba za njegov rad, posebno za dvostruku pobjedu prošle sezone," naglasio je izvršni direktor Karl-HeinzRummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro se poznaju

"Mislim da je ovo ispravna odluka kluba. Rezultati i način na koji smo igrali u posljednje vrijeme doveli su me do ove odluke. Moj brat Robert i željeli bismo se zahvaliti Bayernu za ovih posljednjih 18 mjeseci. Za to vrijeme naša je momčad osvojila Bundesligu, DFB kup i Superkup. Bilo je to dobro vrijeme i želim klubu sve najbolje," dodao je hrvatski stručnjak.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Ajax's Dutch coach Erik Ten Hag acknowledges the public at the end of the UEFA Champions League quarter-final second leg football match Juventus vs Ajax Amsterdam on April 16, 2019 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP)

Do daljnjeg momčad će voditi pomoćni trener HansiFlick, međutim nagađa se kako bi ime novog trenera moglo biti vrlo brzo poznato. Njemački Sky piše da je Bayern već kontaktirao Ajaxovog trenera ErikatenHaga, ali isti javljaju da on neće biti dostupan prije ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač je protiv njega lani igrao u skupini Lige prvaka. Prva utakmica Bayerna i Ajaxa u Munchenu završila je 1:1, a druga u Amsterdamu 3:3 Osim Nizozemca kao Kovačevi nasljednici spominju se još Jose Mourinho, Max Allegri i Mauricio Pochettino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo