BAYERN SLUŽBENO PREDSTAVIO PERIŠIĆA: / Kovač branio dolazak Vatrenog: 'Pa što, i ja nisam bio prva opcija'

Image
Foto: Screenshot

Po prvi put od 2014. i Marija Mandžukića jedan Hrvat igrat će u dresu bavarskog velikana

14.8.2019.
13:53
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac IvanPerišić u društvu NikeKovača stao je pred novinare po prvi put otkako je potpisao za Bayern.

"Ovdje sam da bih bio dio momčadi i igrao. Puno je utakmica pred nama i svi ćemo igrati. Uvijek se dogode neke ozljede tako da su svi igrači potrebni", započeo je krilni napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PERIŠIĆ SE POHVALIO TRANSFEROM, EKSPRESNO MU STIGLA SPUŠTALICA: /

'Čestitke od srca cimeru. Samo miči te brčine'

Image
PERIŠIĆ SE POHVALIO TRANSFEROM, EKSPRESNO MU STIGLA SPUŠTALICA: /

'Čestitke od srca cimeru. Samo miči te brčine'

"Transfer se dogodio jako brzo nakon što smo doznali za Saneovu ozljedu. Želim mu što brži oporavak. Nisam dugo razmišljao oko transfera. Kada te klub poput Bayerna zove ne možeš reći ne", nastavio je Perišić.

Teška godina

"Nakon Svjetskog prvenstva imao sam tešku godinu. Nisam imao dovoljno odmora. Pogledate li igrače koji su igrali u finalu SP-a, malo njih je imalo dobru sezonu. Sada je drugačija priča i odradio sam dobre pripreme s Interom", kazao je Vatreni te se osvrnuo na reprezentativne suigrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno Hrvata igra u top klubovima. Bayern je imao hrvatske nogometaše posljednji put kad je igrao finale Lige prvaka. Nadam se da će tako biti i sa mnom", rekao je Perišić. Podsjetio je kako posljednjih nekoliko godina nije bio ozlijeđen i da naporno radi na održavanju forme.

"Preko ljeta se volim baviti drugim sportovima. Važno mi je da sam zdrav i fit", izjavio je. Poslije njega riječ je dobio Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač ga hvali

"Znam što je Perišić sposoban napraviti. Znam koliko je važan hrvatskoj reprezentaciji. Tamo je jedan je od ključnih igrača, igra s obje noge, brz je i dobar s loptom", rekao je bivši izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Raspravljali smo o brojnim imenima. Poznajemo se još iz vremena kad sam mu bio izbornik. I Dieter Hecking mi je puno toga ispričao o njegovom vremenu u Wolfsburgu. Uvjeren sam da će nam pružiti sve što nam je potrebno“, dodao je Kovač.

"Još nas čeka posla u prijelaznom roku. Trebaju nam igrači koji neće samo popuniti momčad nego je i poboljšati. Na tome radimo. Nadam se da će se to dogoditi do 2. rujna", poručio je i istaknuo kako im pojačanja u obrani nisu potrebna. Perišić je stigao u Bayern kao druga opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto posudba?

"Ja sam također bio Bayernov plan B pa sam osvojio dvostruku krunu. Ivan je dugo bio na našem popisu i ja sam ga preporučio. Znamo kako je igrao u Njemačkoj i znam ga iz reprezentacije. On je top igrač“, jasan je bio Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upućeno mu je i pitanje zašto s Vatrenim nisu potpisali trajni ugovor nego je došao na posudbu.

"Sve je više i više takvih slučajeva. Tako možete vidjeti kako će igrač reagirati, a i ne morate zavući ruku duboko u džep. Tako je bilo si s Jamesom", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo